שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מודאגת
    29/12/2008

אני סובלת מOCD כרגע נמצאת בהריון הבנתי שהפרעה זו תלויה בתורשה וסביבה. האם הענקת חום ואהבה לילד יכולה לגרום לו נזק כגון שהילד יהיה מפונק מידי או מרוכז בעצמו והאם חום ואהבה יכולים לגרום להפרצות של OCD אני ממש אובדת עצות הרי החלום שלי היה להביא ילד ולהעניק לו את כל האהבה בעולם עכשיו אני כבר אינ י יודעת מה לעשות לתשובתכם המהירה אודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• OCD

מיכל לופו-שדה
    30/12/2008

שלום אמא
    ראשית, מזל טוב על ההריון. הפרעה אובססיבית קומפולסיבית נובעת מגורמים שונים. עם זאת, כאשר אומרים שהיא נגרמת עקב גורמים סביבתיים אין הכוונה כלל לחום ואהבה. העניקי לילדך את כל החום והאהבה שאת רוצה ומרגישה , אילו לא גורמים נזק רק ההיפך, הם חשובים ועוזרים לתינוקות לחוש בטוחים ורגועים יותר. הענקת חום ואהבה לא גורמים להתרפצות ההפרעה. הגשימי את חלומך להיות אמא ולתת אהבה לילדך ללא דאגה.
    חשוב לי לציין כי מבין השורות קשה שלא לשמוע שאת עצמך נמצאת בחרדה לגבי האמהות שבדרך. דבר שהוא טבעי ושכיח בהריון אך גובר עוד יותר אצל אנשים הסובלים מ- OCD. לכן, . אני ממליצה לך את מעוניינת לפנות להדרכה ושיחות עבור עצמך, על מנת להרגיש רגועה יותר וגם על מנת לקבל יותר אינפורמציה וידע לגבי ה- OCD .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו