מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מריטת שערות מהראשנטלי23/07/2007
שלום רב !
אני בת 23 ויש לי אחות בת 12 וחצי..מתפקדת היטב מבחינה לימודית והן חברתית.
מזה חצי שנה היא מורטת שערות מראשה (שערה,שערה)וגילנו זאת רק לפני חצי שנה שלפתע ראינו קרחת בראשה שסירקנו אותה.
היא אינה אוהבת נשיקות וחיבוקים וכל הזמן מתרחקת ממגע.
לפני חצי שנה לחצתי על אמא שלי לקחת אותה לפסיכולוג אך ליגל אחותי בכתה והבטיחה שלא תעשה זאת שוב. אמא שלי נתנה לה הזדמנות ולמרות שהוצאתי כבר הפנייה מקופ"ח לא ניגשנו.
כעת לפני כמה ימים ראיתי קרחת גדולה מאוד וחתיכות שיער קצרות משאר אורך השאר ונבהלתי נורא.
אני גם יודעת מה משמעות הדברים ושזה מצריך טיפול משום שאני סטודנטית לפסיכולוגיה,קרימינולוגיה.
הילדה מוסרת שהיא איננה יודעת מדוע היא עושה זאת??והיא רוצה גם ללכת לפסיכולוג.
שאלתי היא:
1. אם אנו הולכים דרך קופ"ח זה יירשם להבתיק הרפואי?
2. מה את ממליצה לעשות ? לאיזה פסיכולוג לפנות(קליני, התנהגותי וכו'?) אנחנו תושבי המרכז!
3.איך התופעה הזאת נקראת? יש לה שם אני נורא נורא מודאגת.
אנא עיזרי לי,
נטלי יונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריטת שיער מהראש.
שרון באומל24/07/2007שלום נטלי.
אני מסכימה לגמרי שאחותך צריכה לפנות באופן דחוף, לדעתי גם לפסיכיאטר. לא משנה מה נרשם בקופ"ח (יש לברר בקופ"ח עצמה), הכי חשוב לעזור לה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)