מריטת שערות מהראש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריטת שערות מהראש
    נטלי
    23/07/2007

שלום רב !

אני בת 23 ויש לי אחות בת 12 וחצי..מתפקדת היטב מבחינה לימודית והן חברתית.
    מזה חצי שנה היא מורטת שערות מראשה (שערה,שערה)וגילנו זאת רק לפני חצי שנה שלפתע ראינו קרחת בראשה שסירקנו אותה.

היא אינה אוהבת נשיקות וחיבוקים וכל הזמן מתרחקת ממגע.
    לפני חצי שנה לחצתי על אמא שלי לקחת אותה לפסיכולוג אך ליגל אחותי בכתה והבטיחה שלא תעשה זאת שוב. אמא שלי נתנה לה הזדמנות ולמרות שהוצאתי כבר הפנייה מקופ"ח לא ניגשנו.

כעת לפני כמה ימים ראיתי קרחת גדולה מאוד וחתיכות שיער קצרות משאר אורך השאר ונבהלתי נורא.
    אני גם יודעת מה משמעות הדברים ושזה מצריך טיפול משום שאני סטודנטית לפסיכולוגיה,קרימינולוגיה.

הילדה מוסרת שהיא איננה יודעת מדוע היא עושה זאת??והיא רוצה גם ללכת לפסיכולוג.

שאלתי היא:
    1. אם אנו הולכים דרך קופ"ח זה יירשם להבתיק הרפואי?
    2. מה את ממליצה לעשות ? לאיזה פסיכולוג לפנות(קליני, התנהגותי וכו'?) אנחנו תושבי המרכז!
    3.איך התופעה הזאת נקראת? יש לה שם אני נורא נורא מודאגת.

אנא עיזרי לי,
    נטלי יונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריטת שערות מהראש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריטת שיער מהראש.

שרון באומל
    24/07/2007

שלום נטלי.
    אני מסכימה לגמרי שאחותך צריכה לפנות באופן דחוף, לדעתי גם לפסיכיאטר. לא משנה מה נרשם בקופ"ח (יש לברר בקופ"ח עצמה), הכי חשוב לעזור לה בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו