מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת גןאיילת30/12/2008
מראש מתנצלת על האורך... ביתי בת כמעט שנתיים ילדה חברותית מלאת ביטחון עצמי מתבטאת היטב מילולית ומפותחת היטב ומוטורית, היא באותו גן מתום חופשת הלידה שלי ( גיל 84 יום שלה) היתה בתינוקייה במצפה וזכתה ליחס מאוד אישי ומצומצם וכיום בפעוטון עם אותם ילדים בקבוצה קטנה 7 ילדים 2 מטפלות ( אחת מהן מלווה אותה מינקות) , הבעיה-הגן לא בעיר מגורינו ואני מעונינת להעבירה לגן במקום מגורינו כי היא מתחילה לרצות להיפגש עם חברים מהגן... וזה לא אפשרי (וגם לא חיובי בעיני כי בגיל 3.7 תעבור לגן עירייה) אני מעונינת מסיבות חברתיות וכלכליות להעבירה לגן בעיר מגורינו מתלבטת האם לחכות לתחילת שנה ( ספטמבר 2009) ורק אז להעבירה או כעת באמצע השנה אני טוענת שבאמצע שנה הגננות יותר פנויות אליה לקליטה מאשר בלחץ של ספטמבר , ושזה שהקב' יחד מתחילת השנה ( בגן החדש המיועד) לא כ"כ משמעותי , בעלי טוען שגננות לא אוהבות קליטה באמצע השנה וזה יפריע להשתלבות. והילדה תרגיש כיחידה שחדשה....וביטחונה ייפגע .. לילדה לא צפויים עוד שינויים בשנה הקרובה ( מבחינת..לא מתוכנן אח/ות, מעבר דירה וכו') מעונינת לדעת מה ההשלכות שעשויות להיות כתוצאה ממעבר באמצע שנה על הילדה והאם אכן עדיף לחכות לתחילת שנה ואז להעבירה , האם אכן עשויה להיות השפעה קריטית על הילדה למעבר באמצע שנה? מצטערת על האורך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר גן
מיכל שמש31/12/2008יעל שלום,
בהרבה שאלות הנוגעות להחלטות לגבי ילדינו אין לנו תשובות מוחלטות, וחשוב שאתם כהורים תהיו שלמים עם כל החלטה. הילדה נשמעת ילדה מסתגלת ובעלת כוחות, ותסתדר עם כל החלטה שתקבלו.
לגבי הנושא עצמו - יש משהו בעמדתך לגבי פניות הגננות לקליטת ילד חדש. לדעתי אין משמעות בגיל הזה להשתלבות בקבוצה שכבר מגובשת. עם זאת, גם דברי בעלך הם דברי טעם, ויש לבדוק עם הגננות בגן חדש עד כמה הן פנווית לעסוק עתה בהסתגלות של ילדה חדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)