טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה-6 הוא ילד הסנדביץ' שלי, ילד מקסים מפותח ורגיש, לאחרונה התרבו אצלו התגובות עם הידיים והרגליים, כלומר אם אחותו הבכורה אומרת או עושה משהו שלא נראה לו הוא מגיב במכות, לפעמים אני שולחת אותו לחדר לשבת כמה דקות ולחשוב על התנהגותו ובתגובה הוא הופך את תכולת החדר כאות מחאה כמובן, המחאה גובלת לפעמים במכות שהוא מנסה להכות בי , אני מתגוננת ולפעמים מחבקת אותו חיבוק דוב חזק על מנת שיירגע ויפסיק, לצערי נדמה לי לפעמים שאני מאבדת שליטה מולו ולא מצליחה , הדיבור שלו גובל אף בגסות רוח, קללות עסיסיות במיוחד.
אודה לכם על תשובתכם אני אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית, אני מברכת אותך על האומץ לבחון את התנהגותך ותגובתיך מול התנהגות הילד. אם את חשה שחסרים לך כלים, מומלץ לפנות להתיעצות עם פסיכולוג, ואולי לתהליך של הדרכת הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד