אלימות בפעוט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • אלימות בפעוט
    גילה
    31/12/2008

    בני בן שנה ו-7 חודשים(אחותו הגדולה בת 4). מאז ומתמיד יש לו פתיל קצר (הוא לא מרגיע עצמו בעזרת חיתול או מוצץ). כבר בגיל מס' חודשים כשלא היינו פועלים לפי רצונו היה משתטח על הרצפה ובוכה-אין לי מושג מאיפה הוא למד את זה (הוא לא היה בגן). מ 9/08 נכנס לגן והאלימות החלה לחגוג, עונשים כלל לא מזיזים לו, הוא הולך לפינת מחשבה בכיף. אתמול הודיעו לי בגן שלא היה ילד אחד שלא חטף ממנו מכות, ושכמעט כל היום הוא שהה בפינה. יש לציין שבני אינו מדבר כלל, ויתכן שהוא מעט מתוסכל מכך שלא מבינים אותו, אך אני חוששת שהעיניין יהפוך להרגל.כמו כן, לציין שהמכות אינן כה כואבות (הוא לא נושך או מושך בשיער)אך עדין ... מה עלי לעשות? נסיתי בבית לדבר איתו אך לא ניראה שהוא מקשיב בעיניין.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בפעוט

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אלימות?

    מיכל שמש
    31/12/2008

    מזי שלום, לא ציינת האם בנך מדבר, כאשר לעתים בגיל הזה ילד שאינו מדבר "מתנהג" במקום זה. כמו כן יתכן ויש לו סף תסכול נמוך, ויש לאמן אותו בהדרגה ליתר עמידה בתסכולים. מומלץ בכל מקרה לתת מלים לתחושותיו במקביל להצבת גבול ("אתה כועס עכשיו אבל לא מרביצים. האפשרות האחרונה הינה שלילדי יש קשוי כלשהוא בויסות תחושתי ו/או רגשי,ואם כך מומלץ להתייעץ עם מרפאה בעיסוק או פסיכולוג התפתחותי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו