מעגלי לא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעגלי לא
    דידי
    31/12/2008

שלום, בני בן שנתיים וחצי, מתוק ומפותח. יש סיטואציות שבהן אני מרגישה שאני נכנסת איתו למעגלים של "לא" ו"אסור" כי אני אומרת לו לא על משהו והוא ישר רץ למשהו אחר וזה מתסכל ומכעיס אותי. לפעמים אני רוצה לעשות איתו משהו כיפי, למשל להכין עוגה ביחד ואז הוא שופך את המצרכים, מכניס ידיים לבלילה והסיטואציה הופכת בבת אחת מכיפית למעצבנת. מה עושים? מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעגלי לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אומר "לא" משמע אני קיים

מיכל שמש
    31/12/2008

כותרת הודעתי מההוה את המהות של גיל שנתיים, ומומלץ בהקשר זה גם סיפרה של רימונה דינור "אלונה לא". כדאי למצוא עם הילד דברים בהם יוכל לומר "לא" ולבטא את עצמאותו, ומקומות אחרים בהם יוצבו גבולות ברורים. לדוגמא - אם את מחליטה להכין עימו עוגה, תוקצב לו מראש קערה בה יערבב חלק מהחומרים (ולא נורא אם ישפוך..) כשאת השאר את עושה. הרעיון הינו הצבת גבולות ועקביות, במקביל למתן מקום לביטוי עצמי והנאה משותפת עם הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    01/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו