מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם תוכלו לעזור לי?ana31/12/2008
שלום יש לי ילד בן 6, בתחילת השנה בני עבר לגן חדש בעקבות החלטה שאני ובעלי קיבלנו. לאחר תקופה מסויימת החלטנו להשיבו למסגרת הקודמת. עברו 3 חודשים מתחילת השנה, איך לדעתכם כדאי לנו לבשר לו על המעבר? הוא ילד שקשה לו מאוד עם מעברים ואנחנו פשוט חושבים שטעינו שעזבנו את המסגרת הקודמת. מה להגיד לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר גן
מיכל לופו-שדה31/12/2008שלום אנא
מעבר מסגרות אינו פשוט ואכן דורש הסתגלות והכנה. לכן, לרוב לא מומלץ להוציא ילד ממסגרת באמצע השנה, אלא לנסות ולעזור לו להתסגל למסגרת בה הוא נמצא. המעברים הלוך ושוב עשויים ליצור אצל הילד תחושת בלבול ולכן יש לשקול טוב, העברת ילד ממסגרת למסגרת.
אני מבינה ממך שההחלטה להעבירו בחזרה לגן הקודם כבר התקבלה על ידכם. לא ציינת מהם השיקולים להעברתו חזרה. בכל מקרה, חשוב כי תשוחחו איתו ביחד, ותאמרו לו כי אבא ואמא החליטו כי יותר טוב עבורו לחזור לגן הקודם. כמובן לציין את שמות הגננות והחברים הקודמים על מנת להפחית את חוסר הוודאות שלו ואת הבלבול. חשוב להדגיש כי המעבר לא קרה בגלל משהו שהוא עשה לא בסדר, על מנת שלא יחוש אשמה.
מאחר ואני לא יודעת מה אמרתם לו כאשר החלטתם להעבירו מהגן הוקדם לגן הנוכחי ומה קרה בגן הנוכחי קשה לי לייעץ לך מעבר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)