גן לילד בן 2.4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן לילד בן 2.4
    יוליה
    01/01/2009

בני בן 2.4. נמצא במשפחתון פרטי איכותי ויקר מגיל 1.3. הילד מדבר במשפטים שלמים מגיל שנתיים, שואל הרבה שאלות, גננת אומרת שהוא מפותח שכלית כמו גיל 3 פלוס. פיסית מפותח רגיל לגילו, גמול מחיתולים מגיל שנתיים. עד לפני מספר חודשים נכנס בשימחה לגן כל בוקר. אני הייתי מאד מרוצה מכל הבחינות מהגן. בחודשים האחרונים כמעט כל בוקר בוכה כשאני מביאה אותו לגן, אומר בבוקר לא רוצה ללכת לגן , אמא אל תלכי לעבודה, ועוד. כששואלים אותו את מי אתה אוהב , אומר: את אמא, סבתא, אלינה (סייעת). לא אוהב את אבא, סבא ווורה (הגננת) ומחייך חיוך מתחכם (לעיתים). אבא וסבא אגב נפלאים איתו. הוא וסייעת מאד אוהבים אחד את השני , בבוקר הסייעת מגיעה ב-9 ואני מביאה אותו לפני. סייעת וגננת אומרות שהוא ילד הכי חכם ופיקח בקבוצה (מדבר שוטף, גמול מחיתולים, נותן פתרונות יצירתיים, מתחכם) למרות שיש עוד 3 ילדים גדולים מבני בקבוצה בגילאים 3.2 , 3.1,3. אני לא רגועה לשמוע אותו בוכה בבוקר. האם זאת מניפולציה רגילה? האם הוא משועמם? האם לחפש גן אחר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן לילד בן 2.4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליוליה

ד''ר דוד וילנסקי
    02/01/2009

כדאי להתיעץ עם הגננת ואולי אפילה לערוך ביקור פתע כדי לבדוק איך הוא נראה בתוך הגן. נשמע לי שהוא לא סובל בגן לכן נראה שלא צריך להעביר אותו באמצע השנה. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו