מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כשהילדה מציקהסיגל01/01/2009
שלום רב, אנו , הורים לילדה בת 10, (אשר לה אח בן 8, עומדים חסרי אונים נוכח התנהגויות שלה. מדובר בסה"כ בילדה מקסימה, אך לעיתים היא נכנסת לקטעים שמוציאים אותנו מהדעת. לדוגמא: לא קנינו לה משחק שרצתה, וכעת היא אומרת לי בהקנטה על כל משפט "למה". אמא, למה לא תקנו לי? הסברתי שזה מפני השרימה יד על אבא בשבוע שעבר. היא:אבל למה? אני: כי התנהגות אלימה לא מקובלת אצלינו (למרות שלעיתים כולנו, כולל הבן הצעיר , חוטאים בכך). היא אבל למה? ומאז אמרה בערך 40 פעמים את המילה למה. מה לעשות? בא לנו פשוט להחטיף לה. בעבר היינו שולחים אותה לחדר. אך כיוון שזה אווילי, אבני מבקשת לקבל פתרון מעשי להצקות מעין אלה. להתעלם ממש קשה. דוגמא נוספת: יום אחד התקשרתי מהעבודה, היא ענתה ואח"כ וביקשתי לשוחח עם הבן הצעיר. היא העבירה לו המסר. הוא באדישותו לא רצה לבוא, והיא פשוט התחילה לצבוט אותו כי הוא לא בא לשוחח עמי. איזו סנקציה אני צריכה לנקוט בעניין כזה? הסברתי לה בעבר שהיא לא אחראית על הגעתו לטלפון, ושתסיר אחריות, אך זה לא עוזר. תודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות ילדה בת 10
מיכל שמש04/01/2009נראה שהילדה חשה את חוסר האונים שלכם ומגיבה אליו בבלבול. לא הייתי מאפשרת לה בשום אופן להרים יד על אבא, כאשר זוהי התנהגות שיש לעצור בעת התרחשותה ולא לת לה להתרחש ואחרי זה להעניש על כך. עובדה שכולכם חוטאים באלימות מצדיקה שינוי משפחתי, וניתן להיעזר באיש מקצוע כדי לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)