מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטרדה מינית בגןאנונימית02/01/2009
בני בן שנתיים וחודש, מזה כחודשיים הוא מתלונן בפניי כי הבולבול כואב לו, ודורש שאפתח את הטיטול ואבדוק מדוע. ברגע שאני פותחת את הטיטול וכביכול בודקת הילד נרגע. מזה כחודש יש לי חשד כי אביה של מנהלת הגן (זהו גן פרטי) נוגע באופן חשוד בילדים, ואקסטרא חביב אליהם. לפני כשבועיים בני דיבר מתוך שינה ואמר "די אבי, די אבי" ( שמו של אביה הוא אבי). לפני כיומיים ילדה נוספת בגן התלוננה בפני אימה בזמן אמבטיה ללא שום שיחה מוקדמת על הגן כי "אבי נתן לי נשיקה בטוטה" ( כך היא מכנה את איבר המין הנשי). בשיחת חולין ביננו שיתפנו חשדות וגילינו הכול. שאלתי היא האם יש דברים בגו??? שמנו לב כי מספר ילדים מהגן חוששים מאבי. להנ"ל יש מסגריה שצמודה לגן, נוכחותו במקום די גבוהה, מה שמעורר תמיהה. אשמח לתשובה בהקדם, והאם יש מקום לחשש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית בגן
זהורית אסולין שמחון03/01/2009איני בקיאה בתחום זה אך בהחלט תאורך מעורר תהיות , אני מציעה להתייעץ עם גורמי רווחה כיצד כדאי לבדוק חשש זה. ברור שאם את חושדת שמשהו מסוג זה קורה בגן אינך רגועה ואינך שולחת את בנך בשקט לגן וכל התנהלותך והתנהלותו מושפעים מכך, שאלי אותו האם מישהו נוגע בו בגן ובררי היכן. התייעציי עם אנשי מקצוע המתמחים בתחום זה (מתחום הרווחה ולא מתחום הפסיכולוגיה כיוון שלפסיכולוגים יש מעט כלים כדי לאשש או להפריך חשדות אלו והאם הם מתרחשים במציאות). מקווה מאד שזה יסתיים בטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)