מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שנתיים ושלושה חודשים משליכהמירית04/01/2009
שלום צהריים טובים, הבת שלי היא בת שנתיים ושלושה חודשים בת יחידה כרגע(אני בהריון) ונכדה ראשונה. היא דיי מפונקת. יש לי שאלה היא משליכה/זורקת כל הזמן דברים לדוגמא: 1. צעצועים מהארגז היא משליכה על הרצפה ורק שאני מאיימת (דבר שהתחיל מלפני שבוע) שאני יעניש אותה היא אוספת. 2. אוכל - מה שלא מוצא חן בעיניה היא זורקת על הרצפה. זה ממש מעצבן. יש לי עוד שאלה לפעמים היא גם לפעמים סתם מרביצה לילדים אני מסבירה שזה לא יפה, ושיש לה פה לדבר. היא ילדה מאוד מפותחת היא כבר מדברת משפטים, מדברת בטלפון ואפשר בקלות להבין אותה. תודה לבנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגו ילדה
מיכל שמש04/01/2009לבנת שלום,
לא ציינת אם הילדה כבר יודעת שאת בהריון, שכן יתכן שהתנהגותה מבטאת תחושות בקשר לכך. בכל מקרה, כדאי להבהיר לה מה ההתנהגות הרצויה, וכאשר זורקת צעצועים פשוט לקחת אותם משם לפרק זמן מסוים (לא הייתי מציגה זאת כעונש, אלא כתוצאה טבעית של התנהוגתה
"כשהצעצועים זרוקים אי אפשר לשחק איתם ולכן הם הולכים לנוח לזמן מסוים"). גם באכילה, ניתן להרחיקה מייד כשזורקת אוכל.
במקביל כמובן יש לחזק על כל התנהגות חיובית, וגם לתת אופציות אחרות להבעת עצמה. יתכן וזו דרכה להביע את הצורך ההתפתחותי של גיל שנתיים במרד ועצמאות, וכל שתתני לה לבחור בי דברים, ולהביע עצמה באופן לגיטימי, הצורך בעצמאות יבוא על סיפוקו באופן חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)