בן 3 לא אוכל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 3 לא אוכל
    אפרת
    04/01/2009

הילד שלי בן 3 והבעיה היא שהוא אוהב לאכול רק שניצלים , נקניקיות ולעיתים אורז כתוספת גם בגן הוא לא תמיד אוכל אך שותה המון (מעל ל-3 בקבוקים מלאים ליום ) . אני מקפידה לא לתת לו לשתות הרבה ומכינה אוכל מבושל כגון קציצות , פירה ,פשטידות וכו' אך ללא הואיל . הילד פשוט מסרב לאכול פרט למאכלים שציינתי.הגעתי למצב שימי שישי שבת שאני נמצא איתו בבית הוא פשוט "צם" לא אוכל דבר ממה שאני מכינה . אני אובדת עצות ואיני יודעת כיצד לגרום לו לאכול מאכלים יותר מזינים . יש לי ספרים בבית ומתכונים במיוחד לילדים ואני מכינה אותם והוא מסרב מה עושים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3 לא אוכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד לא אוכל?

מיכל שמש
    04/01/2009

ליזי שלום, ישנם ילדים עם תיאבון נמוך, אך לא יתכן שהילד אינו אוכל כלל, ובמרבית המקרים מתברר שהוא "משלים" תזונה בממתקים, חטיפים ועוד. העובדה שהוא אוהב מגוון מאכלים מצומצם יחסית קיימת לעתים בגיל זה, ולא כדאי להילחם על מגוון, אלא לתת לו פשוט מה שהוא אוהב. כל שתתעקשי יותר על אכילה כך הנושא יהפוך טעון יותר, ויהי עניין של בינו לבינךך במקום בינו לבין עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו