מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסתגלות לגןדניאלה05/01/2009
עידו בן שנתיים והולך לגן פרטי. הפרידה בבוקר מאוד קשה לו עדיין אבל במשך היום הוא מבלה יפה בגן. הוא מאוד קשור אלינו ההורים. יש לו אחות גדולה - הלל שבאה לצהרון בגן שלו וזה נותן לו יותר ביטחון. השאלה היא אם זה תקין שעדיין קשה לו הפרידה? עוד נושא עידו מפחד מכלבים כאילו הוא עבר איזו חוויה נוראית מכלבים והוא לא. רציתי לדעת איך אפשר לגלות מה שורש הבעיה, וחשוב לציין שהוא מדבר אך לא ברמה שיוכל לספר. אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלי
ד''ר דוד וילנסקי06/01/2009זה נראה לי תקין שילד בגילו לא רוצה להפרד בבוקר מהוריו במיוחד שאת כותבת שאחר כך הוא בסדר בגן. לגבי הכלבים נצטרך לחכות קצת עד שיוכל לדבר ולספר. האם את פוחדת מכלבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מיום 05.01.09
דניאלה18/01/2009בהמשך לשיחתנו מיום 05.01.09 , שאלת האם אני פוחדת מכלבים אז כשאני איתו ועובר כלב אני מלטפת אותו ומראה לו כמה הוא חמוד. אני לא אוהבת כלבים ואם עובר לידי כלב ענק אז אני נרתעת במקצת אבל לא קרה דבר כזה כשהייתי עם עידו.בובת כלב שמשמיעה נביחות כשלוחצים על כפתור האם זה יועיל אם אתן לו להפעיל בעצמו או לקחת אותו לפינת ליטוף?או שמא זה יגביר את החשש שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקי
ד''ר דוד וילנסקי22/01/2009אני כן הייתי מנסה את הצעצוע . הייתי מנסה פינת ליטוף רק במידה שיש שמהאיש מקצוע בעל נסיון עם בעיות כאלו. דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)