הסתגלות לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן
    דניאלה
    05/01/2009

עידו בן שנתיים והולך לגן פרטי. הפרידה בבוקר מאוד קשה לו עדיין אבל במשך היום הוא מבלה יפה בגן. הוא מאוד קשור אלינו ההורים. יש לו אחות גדולה - הלל שבאה לצהרון בגן שלו וזה נותן לו יותר ביטחון. השאלה היא אם זה תקין שעדיין קשה לו הפרידה? עוד נושא עידו מפחד מכלבים כאילו הוא עבר איזו חוויה נוראית מכלבים והוא לא. רציתי לדעת איך אפשר לגלות מה שורש הבעיה, וחשוב לציין שהוא מדבר אך לא ברמה שיוכל לספר. אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלי

ד''ר דוד וילנסקי
    06/01/2009

זה נראה לי תקין שילד בגילו לא רוצה להפרד בבוקר מהוריו במיוחד שאת כותבת שאחר כך הוא בסדר בגן. לגבי הכלבים נצטרך לחכות קצת עד שיוכל לדבר ולספר. האם את פוחדת מכלבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מיום 05.01.09

דניאלה
    18/01/2009

בהמשך לשיחתנו מיום 05.01.09 , שאלת האם אני פוחדת מכלבים אז כשאני איתו ועובר כלב אני מלטפת אותו ומראה לו כמה הוא חמוד. אני לא אוהבת כלבים ואם עובר לידי כלב ענק אז אני נרתעת במקצת אבל לא קרה דבר כזה כשהייתי עם עידו.בובת כלב שמשמיעה נביחות כשלוחצים על כפתור האם זה יועיל אם אתן לו להפעיל בעצמו או לקחת אותו לפינת ליטוף?או שמא זה יגביר את החשש שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לויקי

ד''ר דוד וילנסקי
    22/01/2009

אני כן הייתי מנסה את הצעצוע . הייתי מנסה פינת ליטוף רק במידה שיש שמהאיש מקצוע בעל נסיון עם בעיות כאלו. דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו