מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סייעת שעזבה בהפתעה את הגן...קרן05/01/2009
שלום , ברצוני לעלות שתי בעיות: 1. בגן בו בתי בת השנתיים נמצאת, עזבה היום במפתיעה אחת הסייעות. בתי מאוד מחוברת וקשורה אליה. רציתי לדעת האם עלי לומר לה משהו בנושא ואם כן כיצד להציג לה את עזיבתה? 2. ביומים האחרונים טוענת בתי שהיא לא רוצה ללכת לגן ואומר שהגגנת מרביצה וגם הסייעת האהובה עליה מרביצה לה. שוחחתי עם הגננת על כך והיא במפורש אמרה לי שלא. אני מאמינה ובוטחת בגננת . האם בגיל זה נוטים הילדים להמציא מצבים כאלה? יש לציין שבתי יודעת את ההבדל בין צעקה ומכה..... תודה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לקרן
מיכל לופו-שדה06/01/2009שלום קרן
ראשית, לגבי עזיבת הסייעת, בהחלט כדאי לשוחח על כך עם בתך ולהסביר לה שהסייעת עזבה. לדעתי מומלץ היה כי הגננת בגן תעשה שיחה עם כל הילדים ותסביר להם זאת, ואם ניתן שהסייעת עצמה תיפרד מהם ולא תיעלם. מאחר ובתך צעירה, הייתי מסבירה לה זאת בשפה פשוטה ללא כניסה לפרטים מיותרים. להדגיש כי הסייעת מאוד אהבה את הילדים ותתגעגע אליהם כמו שהיא וודאי תתגעגע אליה. וזה לפעמים עצוב כשנפרדים אבל שתבוא סייעת חדשה שתשחק איתם והיהי איתם בגן. בהקשר לנושא השני, לעיתים ילדים בגילה של בתך אומרים על מישהו שהוא הרביץ כהתייחסות לחוויה שהם חווים כך שזה לא מצביע על כך שהגננת הרביצה לה. עם זאת, חשוב כן להתייחס אליה ברצינות ולברר איתה איך היא מרגישה בגן, מדוע הגננת כעסה, אם יש משהו שמציק לה. ואם היא ממשיכה לומר זאת, הייתי בודקת זאת יותר לעומק מול הצוות בגן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)