פרידה מאבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מאבא
    נטלי
    07/01/2009

אני ובעלי לשעבר התגרשנו ליפני כ 4 חודשים. בנינו-הוא בן 3 שנים עוד חודש. הוא מבלה עם אביו פעם בשבוע למשך כ 6 שעות ופעם בשבוע אביו נישאר לישון איתו כאשר אני עובדת משמרת לילה. הבעיה היא שכאשר בני ניפרד עם אבא הוא ניכנס לבכי רב ,היסטריה עד כדי כך שאני מתקשה להרגיע אותו. שאלותי : האם הקושי הזה להיפרד מאבא עלול להשפיע על בריאת נפשית של הילד ואיך למנוע זאת ולהקל עליו? יש לציין שלא ניצפו אצל הילד שינויים בהיתנהגותו- הוא שמח,אוכל מצויין,ערני,ניגמל מטיטולים . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מאבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנטלי

ד''ר דוד וילנסקי
    09/01/2009

קצת קשה להתיחס בלי לדעת מה רמת התפתחותו של בנך ומה בדיוק עבר עליו בניתוח. כמידה שהוא מסוגל לספר על רגשותיו את יכולה לשאול אותו האם הוא זוכר את הניתוח ומה היה קשה לו. אם לא, את יכולה לנהש ולהגיד שאולי זה וזה היה קשה לו ואולי הוא כועס על הרופא או עלייך. במידע שהוא ילד שמשחק משחק דמיוני הייתי נותן כלי רופא במשחק ולתת לו לשחק רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו