בת שנתיים וחודשיים משילכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים וחודשיים משילכה
    מירית
    07/01/2009

בהמשך לשאלה שנשאלה שבוע שעבר - קיבלתי תגובה תודה רבה. קודם כל בתי יודעת שהיא בהריון...אני נמצאת כרגע בשבוע 9 ממש בהתחלה עכשיו יש לי בעיה אחרת שאני מעוניינת להתייעץ איתך... הרגלי השינה של הקטנה שלי זה משהו שאני לא יודעת אפילו איך להתחיל להתמודד איתו. א. היא קודם כל נרדמת עם הבקבוק מטרנה שלה ?- זה בסדר או שהיא גדולה וצריך לגמול אותה מזה.? ב. היא מתעוררת בבכי באמצע הלילה לפעמים ב24:00 , 01:00, 02:00 וכן הלאה שהיא מתעקשת לעבור לישון לידי . ואי אפשר להרגיע אותה וברגע שאני מעבירה אותה אליי למיטה תוך שנייה היא נרדמת מה לעשות המצב הזה בילתי אפשרי!!! ג. היא מתעוררת בלילה - ויוצר מצב שהיא אוכלת מטרנה קרוב לשלוש פעמיים שזה המון הרי היא כבר גדולה היא אמורהלשיון ללא הפרעה. ד. יש לנו טקס קבוע בשעה 19:00 בערך היא נכנסת להתלקח אחר סיפור לפעמים קצת משחקים עד השעה שמונה , ואז היא נכנסת למיטה. והיא לא מוכנה שאני ייצא מהחדר אז יוצא מצב שאני יושבת ומלטפת אותה או סתם יושבת בחדר .. מה לעשות????? אשמחלקבל כל הצעה שהיא!!! יום טוב וסליחה על המכתב הארוך לבנת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנת תינוקות

זהורית אסולין שמחון
    09/01/2009

למיטב ידיעתי ילד בגיל כזה כבר אינו זקוק למזון במהלך הלילה היא מסוגלת לישון לילה שלם מבלי לאכול. ולכן שהיקיצה במהלך הלילה אינה קשורה לאוכל, ייתכן שפעולת המציצה מהבקבוק מרגיעה אותה. נשמע שלך קשה מאד לעמוד מול הבכי שלך ומתוך ייאוש את נוקטת פעולות של ויתור כמו לתת לה לישון איתך, לשתות מבקבוק זאת כדי להמנע מעימותים. אני ממליצה לקרוא רעיונות ליצירת הרגלי שינה אצל פעוטות באתר אינטרנט של פרופ' אבי שדה ביחידה להפעות שינה אצל תינוקות באוניברסיטת תל אביב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו