גיל שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גיל שנתיים
    מיכל
    07/01/2009

בני בן שנתיים וקצת. מידי פעם יש לו ימים כאלה בהם הוא מתנגד לכל ומעבר לזה, עושה עוד ועוד דברים שאסור. כך למשל, היום אמרתי לו שנצא לטייל, לפני כן נתתי לו כוס מים. הוא שפך את המים על הרצפה וזרק את הכוס. אמרתי לו להרים את הכוס והוא סירב ובמקום זאת הלך לעשות דברים נוספים שאסור. אמרתי לו שאנחנו לא יוצאים עד שהוא מרים את הכוס ואז נוצר מצב שרק מחמיר את עצמו כי להישאר איתו בבית כאשר הוא במצב רוח כזה משמעו שהוא ממשיך לעשות עוד ועוד דברים שאסור. מצד שני הרגשתי שזה לא נכון לוותר אך אני קולטת שההתעקשות מעוררת אצלו עוד התנהגויות "לא טובות". זה מעורר אצלי תחושה של חוסר אונים ותסכול. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה

מיכל
    09/01/2009

באופן כללי בזמן האחרון הוא מתנגד הרבה לעשות דברים בסיסיים ולא ברור לי איך להתמודד עם זה. אני לא רוצה להכריח. במצבים מסוימים הוא אומר לא נחרץ על הכל - ברור לי שיש דברים שלא ניתן להתפשר עליהם (אך גם אז, מה זה אומר להכריח, לעשות בכח?), אך יש גם דברים שהם ביניים - אם אנחנו רוצים לצאת אחה"צ לטייל קצת, הוא חייב לנעול נעליים כי קר. זה לא קיומי כי אפשר פשוט לא לצאת אך חבל וזה פוגע בזרימה של הפעילות המשותפת. התחושה היא גם שדיבור בהיגיון לא עוזר כאן. אשמח לקבל עצה! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו