בן שנה לא אוכל טוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנה לא אוכל טוב
    אפרת
    08/01/2009

הבן שלי בן שנה ועדיין שותה חלב מבקבוק מרבית היום . אני מנסה כל יום (מאז גיל 8 חודשים) לתת לו אוכל מרוסק אבל זה מסתכם ב2-3 כפיות . מרק הוא לא אהב בכלל לכן התחלתי בפירות ולאחרונה הוספתי את מאכלי הבית . מאוד מטריד אותי שהוא לא אוכל טוב את האוכל הרגיל . מלבד זה חלב , מעדנים ודייסה הוא אוהב מאוד ואין לי בעיה עם זה אבל נראה לי שזה יותר מידי " מתוקים " בתפריט היומי שאלתי - האם מספיק "הטעימות " 2-3 כפיות של אוכל רגיל כגון קציצה אורז , אבוקדו בלחם וכו' האם הוא התרגל למתוק ולכן יכול להיות שהוא אוכל רק מה שמתוק לו ? האם להמשיך כך ןהמתין עוד קצת . בעיה נוספת שקשורה לעניין - הוא לא אוהב לשבת בכיסא אוכל ואחרי דקב כבר בוכה ומנסה לקום אני מתעקשת שישב והרבה פעמים צועקת עליו כבר מייאוש ואח"כ מרגישה רע עם עצמי שהוא נבהל שאני מרימה את הקול .. ברור שההתמהגות שלי לא נכונה ואשמח לקבל הנחייה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה לא אוכל טוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    09/01/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=269 id=link]תזונת תינוקות, תזונת התינוק[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו