טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב
אני אמא של שלושה ילדים קטנים ילד בן 10 ילדה בת 8 ילד בן 5 בעלי משרת בצבא ועכשיו הוא נימצא בלחימה בעזה .
בעלי מיזה חודש לא בבית הילדים לא ראו אותו בהתחלה (אימון ועכשיו בלחימה)
אני מרגישה שהילדים שלי מטמוטטים לי בבית ואני מנסה לעשות הכל שזה לא יקרה והכל לפי אינטואיציה אימהית אני לא יודעת עם אני עושה טעות אף אחד לא מכוון אותי אולי משהו בפורום הזה יכול לעזור לי ולילדים שלי תודה
יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למה את מתכוונת כשאת אומרת שהם מתמוטטים לך, מה את רואה ומה את חשה שמדאיג אותך. אין ספק שמשפחה שאביה נעדר לתקופות ממושכות בתפקיד שכרוך בסיכון היא חוויה לא פשוטה לעיכול עבור ילדים ויכולה להשפיע. אם את חשה שזה מעבר לכוחותייך, שתפי את המערכות הקהילתיות שתומכות בך ובילדייך משפחה, בית ספר, וכשתוכלי שתפי את בעלך וחישבו יחד מה טוב ביותר עבור כולכם ומה ניתן לעשות. אני משערת שלרגעים גם את על סף התמוטטות נסי למצוא פינה לעצמך שתחזק אותך ותיתן לך כוחות להמשיך את השגרה במציאות חירום שכזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד