לפסיכולוגית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לפסיכולוגית
    בעיה
    08/01/2009

ביתי בת 7 בת יחידה ,היא לא ממושמעת למרות שכמה פעמים נתנו לה עונשים על משמעת וחוצפה כל דבר שמבקשים ממנה צריך לבקש 10 פעמים ועד שלא מתרגזים אז היא לא זזה או שכמעט כל דבר שהיא מבקשת ואני לא מסכימה היא מתחילה לבכות ולהשתולל אני מאוד מיואשת ומותשת ניסיתי את כל העונשים שאני יכולה כנסי לחדר ,שבוע וחצי היא לא קיבלה משהו טעים והיא מאוד אוהבת משהו טעים וכל יום אני מסכימה לה אחד. בקיצור למרות העונשים ההסברים הדיבורים זה לא מצליח היא לא ממושמעת. נראה לי כבר שהיא די גדולה ודי פספסנו משהו בחינוך שלה. בעלי אומר שאם הייתי לא מתערבת ונותנת לו לתת לה איזה סטירה מצלצלת אז היא היתה מתחנכת ואין ברירה אחרת איתה ואני מסבירה לו שהוא טועה לתת סטירה זה לא פיתרון. אנא עיזרי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפסיכולוגית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמוע של בת 7

מיכל שמש
    11/01/2009

אתחיל בזה שאכן סטירה, וכל אלימות שהיא כלפי הילדים, אינם הפיתרון בשום פנים ואופן. יתכן שילדה זקוקה ליותר תשומת לב חיובית ברגעים שמתנהגת כשורה, ויתכן שחיזוקים חיוביים יעזרו, ויגבירו התנהגות חיובית, במקום העונשים שלא מצליחים להכחיד התנהגות שלילית.
    בשל חילוקי הדעות בינך לבין בעלך מומלץ לפנות לתהליך של הדרכת הורים על מנת להקל על כולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו