מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפסיכולוגיתבעיה08/01/2009
עוד דבר שרציתי לשאול לי אין אמא ולא אבא ולא אחיינים או משפחה, והמשפחה של בעלי לא כל כך רוצה קשר עימנו (אני לא אכנס לזה כרגע) השאלה שלי היא שהילדה מתגעגעת לבני דודים כ"כ רוצה לראותם ובעלי אומר שצריך לומר לה את האמת שסבא וסבתא והאחים לא רוצים קשר איתנו כל כך והם מתרחקים (היא שואלת הרבה למה לא הולכים ושהיא רוצה ללכת). ואני אומרת לו שלהגיד לה ככה זה טעות היא בסך הכל בת 7 ואני לא רוצה להעציב אותה כי גם מהצד שלי אין אף אחד ואני אומרת שצריך רק לומר לה שלא יוצא או משהו דומה אז הוא אומר לשקר לה את רוצה בסוף היא תאשים אותנו ,אני לא יודעת מה לומר לה אם היתה משפחה מהצד שלי או אם היה לה אח או אחות אולי היה לי יותר קל אני כ"כ לא רוצה להעציב אותה. אני חושבת שחשוב לחקות שהיא תגדל בערך גיל 13 אולי יותר ואז לפרט לה מה הבעיה. מה עלי לומר לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודות במשפחה
זהורית אסולין שמחון09/01/2009אני מאמינה שזה מסוג הדברים שקשה נורא להסתיר מילדים גם אם מאד מנסים ועל אף העצב כדאי לומר את האמת וכתגדל תבחר מה לעשות בהמשך, לודא כי היא מבינה שהכעס והסירוב להיות בקשר אינו מולה אלא מול בעלך ומולך . לגבי בעיות המשמעת והההתנהגות , אני שומעת שהיא אינה תופסת אתכם כדמויות סמכות לפחות בחלק מהדברים היא בוחרת להתעלם, או להתחצף. מהתאור המורכב הזה נשמע שהיא לא חווה אתכם כדמויות שיהיו אמינות שיאמרו לה את האמת גם אם היא כואבת, שיסייעו לה בטווח של רגשות ולא יבהלו מצער , מכאב או רגשות אחרים.
אני מציעה לכם לפנות להתייעצות כדי לחזק את ההורות שלכם מולה ולמצוא דרך אסרטיבית להיות מולה מבלי להזדקק לסטירות (אשר אסורות לא כי את אסרת אלא כי החוק אוסר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)