מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שאוהב את אבא ומתעלם מאמא...אמממא09/01/2009
בוקר טוב. אני כותבת מתוך יאוש ועצבות, כי אני כבר לא יודעת מה לעשות. בני בן שנה וחצי, בן יחדי. עד גיל שנה וחודשיים הייתי איתו בבית, מספטמבר הוא נמצא במשפחתון. מה שמאוד מתריד אותי זהו הקשר בינינו. הוא מעדיף את אבא שלו על פני ממש מובהק. כלומר הוא פשוט מתעלם ממני. בבוקר כשהוא מתעורר ואנו לוקחם אותו אלינו למיטה. הוא לא מתייחס אלי בכלל. הוא שוכב ליד אבא, מנשק אותו , משחק איתו וכו. ואני שוכבת בצד והוא אפילו לא מסתקל אלי. כשבעלי יוצא לעבודה, הוא פורץ בבכי, אם הוא הולך לשרותים הוא בא אחריו ובוכה ליד דלת. הוא מביא לו משחקים, רץ אליו כשרואה אותו ועוד הרבה דוגמאות. והבעיה היא שכלפי היחס שלו שונה ממש. אם אני יוצאת והוא נשאר עם בעלי. הוא אפילו לא מסתכל לכיווני וממשיך בעיסוקיו, אפילו אם אני אומרת שאני יוצאת. אני אלך לשרותים, לחדר אחר והוא לא שם לב לזה, אם זה אבא הוא מיד יבוא אחריו. אני מאוד מתוסכלת ועצובה, כועסת על בעלי ועל בני. בוכה וצעקת. אני יודעת שאומרים שיש תקופות שילדים מעדיפים הורה אחד על פני שני. הבעיה היא שזה ככה כבר יותר מחצי שנה ואפילו מתגבר... אני לא יודעת למה זה קורה לי. תמיד חשבתי שילדים אוהבים את אמא יותר, במיחוד עד גיל 2-3. אז למה ואיך קרה דבר כזה? מה אני צריכה לעשות ? אולי לפנות ליעץ ? מצתערת על האורך, ומאוד אודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבת אם
זהורית אסולין שמחון09/01/2009לאמא היקרה
יש כל מיני דרכים להראות אהבה, יכול להיות שבנך חש שאת שם בכל מקרה, נוכחות בטוחה עבורו ומובנת מאליה ועל כן אינו חש צורך בכל דקה להוכיח לך את אהבתו. לעומת זאת אולי הנוכחות של אביו והפניות שלו אליו אולי אינה ודאית כמו שלך ועל כן כדי לדאוג להשאירו הוא מבין שעליו להראות לו שוב ושוב על אהבתו לו. איני יכולה לומר לך שלא לכאוב על כך אך הדרך להרגיש אהובה על ידו היא לראות את התפתחותו, אם הוא גדל ומתפתח בהתאם לגילו הרי זה הביטוי החזק ביותר לנוכחות המשמעותית שלך עבורו שם. אם תרצי ללכת לייעוץ הרי בשביל שיעזרו לך לחזק את התחושה שאת משמעותית שם עבורו לא פחות מאביו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)