מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה לגננתקרן09/01/2009
שלום רב אני גננת בגן ילדים יותר נכון סייעת שמתנהלת כמו גננת יש לי בכיתה ילדה מקסימה חייכנית שבשבועיים האחרונים היא מתנהגת מוזר גם בבית שלה. בגן זה מתבטא בצעקות ברגע שילד אחר מתקרב אליה או מנסה להתקרב למתקן בו היא משחקת או אם יושבים הרבה ילדים בחדר אוכל ופתאום יותר מידי מתקרבים אליה היא גם צורחת לכן אנחנו שמים אותה על כיסא גבוה (היא בת שנה וחצי) מסתבר שגם בבית היא מאוד רכושנית לדברים שלה. השאלה שלי האם באמת זה הגיל של רכושניות ובגלל זה כל הסימנים או שאולי יש סיבה אחרת לזה כי אף ילד אחר לא מתנהג כמוה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכושנות
זהורית אסולין שמחון09/01/2009רכושנות היא תכונה טבעית בגיל זה ואף חשובה להתפתחות העצמי. ייתכן שאינכם רואים זאת בגן בצורה בולטת יותר כיוון שילדים רבים מבינים את הכללים בגן ושהרכוש הוא משותף. לגבי הכעס באוכל הוא נשמע לי ממקום אחר ולא של רכושנות, ייתכן שכשיושבים יחד זה מעורר המולה ורעש שמקשה עליה, אם הישיבה על הכסא הגבוה מסייעת לה אז זה בסדר. בגן כדאי לנסות ולסייע לה לחלוק, להבטיח שיש דברים שהם שלה ולא יגעו ללא רשותה (מוצץ, בקבוק, מגבת , מזרון) ויש דברים שאפשר לחלוק כמובן שזה יהיה תהליך הדרגתי והשינוי לא יקרה בבת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)