טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דחוף!!! התלוננתי במשטרה נגד אבי ילדי שהוא נוהג לאיים עלי בכל פעם שהוא מתקשר הן בטלפון והן בהודעות טקסט. בעקבות התלונה הוא קיבל הרחקה ואני קיבלתי מביהמ"ש צו הגנה למשך 3 חודשים שלא יתקרב אלי, לא יצור איתי קשר כלל. ברגעים אלה ממש נודע לי מהילד שאבא סיפר לו שהוא לא יכול לבוא ולקחת אותם בגלל שאמא התלוננה עליו במשטרה.
אני לא מאמינה שהוא עשה זאת. כיצד עלי להתמודד עם זה כעת. כיצד מספרים דברים אלה לילדים? עזרו לי בבקשה!!! ילדי בני 8 וחצי ו- 5 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טלי שלום, חד משמעית הילדים תריכים להישאר מחוץ לסיפור! עלייך לומר להם שכרגע לא יוכלו לראות את האב, כי ככה המבוגרים החליטו. גם אם האב חשף אותם למידע לא מותאם, אל תיגררי לזה. כדאי להתייעץ עם עובדת סוציאלית האם הילדים יכולים להמשיך לראות את אביהם במרכז קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד