עזרה דחוף לכל מי שיכול / מבין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף לכל מי שיכול / מבין
    אמאל'ה
    12/01/2009

היי, אני אם חד הורית לילד בן 4. האב לא רואה את בנו לאחר והתעלל בילד פיזית ומינית לפני שנה ומאז הופסקו הביקורים ע"י הרווחה והמשטרה. הבעיה היא רגשות הילד הילד מאוד מתגעגע לאביו הילד רוצה שאבא יבוא לקחת אותו הוא גם אומר בגן לגננת "אבא שלי לא יעשה לי עוד כואב" "פעם אבא עשה לי כואב אבל הוא אוהב אותי" (אלו המילים שאני הכנסתי לו כל הזמן) אני משתדלת תמיד להזכיר לו שיש לו אבא והוא גר רחוק והוא לא יכול לקחת אותו עכשיו אבל מה עושים אינני יכולה לספר לילד שהוא הורחק עקב ההתעללות או מה שעשה לו כי הילד אומר ש"אבא כבר לא ירביץ לו" ומצד שני אביו לא רוצה שום קשר אפילו לא טלפונית. אני יודעת שמאוד קשה לבני , הגעגועים לאביו זה שהוא רואה את כל חבריו עם האבות שלהם והוא לא. מה אומרים לילד בן 4 איך מתנהגים מה אפשר כן לספר לילד בכדיי להקטין את הפגיעה בו אבל מצד שני לתת לו תשובות שיוכל להכיל תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמאלה

ד''ר דוד וילנסקי
    13/01/2009

אני בעיקר הייתי משתתף בצערו: "אני יודעת שאתה מתגעגע וקשה לך בלי אבא. אני מקווה שלאת לאת הכאב יהיה פחות חזק, אבל בינתיים בא נחשוב על משהוא שיכול לשמח אותך קצת."

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו