קושי חברתי!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי חברתי!!!
    שרון
    12/01/2009

שלום רב. בני בן 4 ,נמצא בגן טרום חובה, ובו ישנם גם ילדים בטרום טרום חובה . מאז ומתמיד לא יוצר קשר חברתי עם בני גילו בגן ,תמיד משחק לבד בגן לדברי הגננת,על אף נסיונותיה לחבר אותו עם שאר הילדים. בגן פעיל רק כשמפעילים אותו או כשעובדים איתו בצורה פרטנית ,בין השאר מתעניין מאוד בסביבה ,חוקר כול דבר שקשור לטבע וחיות.מאוד אוהב סיפורים וכן גם זוכר אותם. זה רק על קצה המזלג!!! בשיחה עם הגננת הומלץ לי על גננת שיח,או לחילופין על גן מיוחד על מנת לעזור לו. שאלתי היא -אם רוב בעיותיו של בני הם חברתיות -תקשורתיות ! אם אני אשלח אותו לגן מיוחד ,לא תהיה התדרדרות נוספת שהרי בגנים מיוחדים לכול ילד יש בעיה אחרת .? בנוסף על כך האם אצל כול ילד תהליך החיברות שונה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי חברתי!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שרון

מיכל לופו-שדה
    12/01/2009

אני שומעת את הבלבול והצורך בהכוונה. את צודקת בכך שילדים שונים בהינם בעלי צרכים חברתיים שונין וקצב התפתחותי שונה. נשמע מדברייך שבנל ילד נבון וסקרן. עם זאת, דרך הפורום כמובן שלא ניתן לאבחן את הקושי שלו. לכן, אני ממליצה לך לפנות ולהתייעץ בצורה מקצועית עם פסיכולוגית דרך השירות הפסיכולוגי חינוכי בצקום מגורייך. הפסיכולוגית תוכל לעזור לך על ידי שיחה איתך ועם הדננת. חשוב לאבחן את בנך על ידי אבחון פסיכולוגי התפתחותי על מנת לקבל ולראות את התמונה המלאה לפני שניתן לקבוע לאיזה גן הוא מתאים.
    באשר לגנים, ישנם סוגים שונים של גנים כאשר לרוב מנסים להתאים את הקשוי של הילד לגן ספציפי על מנת שהוא יקבל את מירב העזרה לה הוא זקוק ולקדם אותו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

שרון
    13/01/2009

תודה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו