מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדים בת שנתיים וחודשייםתמר13/01/2009
שלום, בתי בת שנתיים וחודשיים ילדה מאוד בוגרת לגילה. לאחרונה ראיתי בבית עכבר ומיד קפצתי בבהלה "אמאל'ה" ! היא הייתה על הידיים שלי והרגישה את הפחד שלי. אני באופן אישי מייד קלטתי וניסיתי להצחיק אותה ולגרום לה לחשוב שאמאמל'ה! זה סוג של שיר חדש. אבל התחושה הראשונית שהיא חוותה לא עברה לה. באותו יום היא פחדה ללכת לבד בבית מחדר לחדר (עכשיו זה בסדר) ומאז היא החלה לפחד להרדם בלילה, היא התחילה להתעורר בלילה בבכי והתחיל לברוח לה פיפי במכנסיים(היא גמולה כבר כמה חודשים). אני ממש לא יודעת איך להתמודד עם הפחד. בבקשה את עזרתכם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף
תמר13/01/2009בעבר הייתה נרדמת לבד-הינו מספרים סיפור ויוצאים מהחדר. כעת היא לא מוכנה שנצא מהחדר ובוכה בהיסטריה אם אנחנו יוצאים. אתמול לדוגמא נרדמה על הידיים שלי כמו תינוקת אני כרגע בדילמה כי מצד אחד אני רוצה לגונן עליה שלא תפחד ומצד שני אני מפחדת שתתרגל להרדם כך. מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
ד''ר דוד וילנסקי13/01/2009אני הייתי נותן לה הרגשה של בטחון בינתיים - כן להשאר איתה עד שהיא נרדמת. לאט לאט אחר כך אפשר להוריד את מידת הנוכחות בהדרגה. ביום היתתי מנסה לשחק סביב העירוע - אולי לקנות עכבר רך ונעים ולתת לה לשחק עם זה ואחר כך להכניס בובות של אמה וילדה כדי שהיא יכולה לשחזר את העירוע . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)