פחדים בת שנתיים וחודשיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים בת שנתיים וחודשיים
    תמר
    13/01/2009

שלום, בתי בת שנתיים וחודשיים ילדה מאוד בוגרת לגילה. לאחרונה ראיתי בבית עכבר ומיד קפצתי בבהלה "אמאל'ה" ! היא הייתה על הידיים שלי והרגישה את הפחד שלי. אני באופן אישי מייד קלטתי וניסיתי להצחיק אותה ולגרום לה לחשוב שאמאמל'ה! זה סוג של שיר חדש. אבל התחושה הראשונית שהיא חוותה לא עברה לה. באותו יום היא פחדה ללכת לבד בבית מחדר לחדר (עכשיו זה בסדר) ומאז היא החלה לפחד להרדם בלילה, היא התחילה להתעורר בלילה בבכי והתחיל לברוח לה פיפי במכנסיים(היא גמולה כבר כמה חודשים). אני ממש לא יודעת איך להתמודד עם הפחד. בבקשה את עזרתכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים בת שנתיים וחודשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוסיף

תמר
    13/01/2009

בעבר הייתה נרדמת לבד-הינו מספרים סיפור ויוצאים מהחדר. כעת היא לא מוכנה שנצא מהחדר ובוכה בהיסטריה אם אנחנו יוצאים. אתמול לדוגמא נרדמה על הידיים שלי כמו תינוקת אני כרגע בדילמה כי מצד אחד אני רוצה לגונן עליה שלא תפחד ומצד שני אני מפחדת שתתרגל להרדם כך. מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמר

ד''ר דוד וילנסקי
    13/01/2009

אני הייתי נותן לה הרגשה של בטחון בינתיים - כן להשאר איתה עד שהיא נרדמת. לאט לאט אחר כך אפשר להוריד את מידת הנוכחות בהדרגה. ביום היתתי מנסה לשחק סביב העירוע - אולי לקנות עכבר רך ונעים ולתת לה לשחק עם זה ואחר כך להכניס בובות של אמה וילדה כדי שהיא יכולה לשחזר את העירוע . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו