פחד מהקאות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מהקאות
    עינת
    13/01/2009

בתי בת ה-5 מפתחת פחד מהקאות וזה מגיע עד כדי כך שהיא מוכנה לשבת לילה שלם בשרותים ולא ללכת לישון כי היא מפחדת להקיא במיטה/על הרצפה/מתוך שינה וכד'. הסברתי לה שזה טבעי שלפעמים מקיאים כי זה תגובה של הגוף ושזה בסדר ולא קורה כלום אם משהו מתלכלך ושזה מקל על הגוף ומביא להקלה בתחושה, אבל היא ממש מפוחדת מהנושא. כיצד אפשר להתמודד עם הפחד הזה שלה ולסייע לה ללכת עם "תחושות הגוף" ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהקאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהקאות

מיכל לופו-שדה
    13/01/2009

שלום עינת
    בגילאים קטנים תפיסת הגוף עוד לא ברורה ולכןם ילדים עשויים לפתח פחד מהקאות. ההקאה לעיתים מפחידה מאחר ויוצאים לנו דברים מהגוף ללא שליטה שלנו.
    עם זאת, מדברייך נשמע כי בתך במצב של חרדה גבוהה, לכן אני ואני ממליצה לך לפנות לטיפול איתה. יש טיפולים קוגנטיבים התנהגותיים שיוכלו לעזור לה.
    במידה ואת זקוקה להפניה ספציפית-לפי איזור מגורייך תפני שוב.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאזור בקעת אונו

עינת
    14/01/2009

האם אפשר לפנות אליך לטלפון שפרסמת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו