מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שלוש וחצי מסרבת לעשות קקי בשרותישני14/01/2009
ביתי בת שלוש וחצי ומסרבת לעשות קקי בשרותים. (מפיפי היא גמולה כבר המון זמן). היא מבקשת חיתול לקקי. היא לא מוכנה תמורת שום "שוחד" בעולם ללכת לשרותים. לפני מספר חודשים היא הלכה כפעמיים לשרותים ומאז מסרבת. הבעיה הנוספת היא שהיא התחילה להתאפק ובמקום לעשות צרכים כל יום פעם עד פעמיים היא הולכת פעם בכשלושה ימים. היא מבקשת חיתול, יוצאת לה כמות אדירה של צואה ופעם האחרונה נכנס לה קקי לפות והיא נכנסה להיסטריה כשהסברתי לה שנצטרך לנקות את הפות גם (היא אמרה שזה מאוד כואב). אני כל כך פוחדת לעשות לה טראומה. גם ככה היא מתאפקת המון. מה לעשות ? לתת לה להמשיך בחיתול והזמן יעשה את שלו או להוריד חיתול וזהו? להמשיך לנסות עם שוחד מתנות ?(בינתיים לא עובד...) תודה, שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לנו זה היה...
אלף18/01/2009תראי, גם הבת שלי היתה סרבנית שרותים (היא בכלל מאד עקשנית ובררניצ גם בדברים אחרים) - שום שוחד, הפתעה, מתנה קטנה או גדולה לא עזרו- גם לא שחברה ראתה אותה וגם לא האילוץ לפעמים לחזור הביתה (אם שכחתי להביא חיתול - וזו גם שיטה לכשעצמה).. וגם לא העובדה שבקרוב אחיה הקטן יגמל מחיתולים ויעשה בשירותים לפניה..... היינו על סף יאוש, חשבתי אפילו לפנות לרופא הידוע שעוזר בגמילה (ד"ר קושניר) אבל הבנתי שהשיטה שלו משתמשת בחוקנים...וזה לא היה נראה לי מתאים..... בגדול עזבנו את הנושא... מדי פעם היינו מעירים ומשכנעים אבל לא בלחץ... . ועד שבגיל ארבע וחצי... באמצע ארוחת ערב משפחתית... הילדה ביקשה חיתול והצעתי לה שוב לשקול אולי לעשות בשירותים... ועם טיפה שכנוע זה עבד... היא הלכה לשירותים וכמובן עשינו חגיגה גדולה... אז מה שיש לי לומר שפשוט צריך סבלנות... אני יודעת שזו תשובה מבאסת...ולא תמיד מועילה.... אבל באמת כמו שכולם אומרים...עד גיל חמש זה עובר.... רעיון אחר - היתה פעם משפחה שהתכתבתי עמה שלקחה את בנה לפסיכולוג, והוא הציע להם שהילד יעשה על עיתון, ואט אט לקרב אותו לשירותים... בסוף זה הצליח להם.... בהצלחה א'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסרבת לעשות בשרותים
שני19/01/2009תודה רבה! אני פשוט יוריד לחץ וימשיך כמוך. תודה, תודה, שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)