תאומים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תאומים
    שיר
    15/01/2009

שלום יש לי שני בנים בני 2.5 הם נמצאים במעון מגיל 5 חודשים ואני מרוצה. תמיד הבכור היה יותר חברותי ומסתדר לבד והקטן ילד מאוד רגיש , לא יותר מידי אוהב שמחבקים או נוגעים בו אבל זקוק מאוד לזה. בשבועיים האחרונים הוא(הקטן) הפסיק לאכול בגן הוא לא משחק עם אף אחד בגן ,מתעסק עם עצמו ולא נותן שיתקרבו אליו, תוקפני. בעבר כשהייתי מוציאה אותו מהגן הוא בכלל לא היה בא אליי הוא המשיך לשחק והתעלם ממני ,רק לאחרונה כשאני באה הוא רץ אליי בשמחה. בבית אני לא רואה שום שינוי בהתנהגות זה רק מידע שאני מקבלת מהגננת ,ז"א שתמיד הוא כזה מתעצבן מהר אבל לא כמו עכשיו שהוא לא משחק עם אף אחד וכו.. . היו לו כבר תקופות כאלה שעליתי על הבעיה לדוג' כשבת- שירות שהיתה במעון שהוא היה מאוד קשור אליה עזבה הוא גם התנהג ככה והפסיק לדבר כל היום ישב ושתק ,ואז שמרנו על קשר איתה והמצב הסתדר. או כשהם התחילו לדבר ,הגדול הוא מאוד עם בטחון ומדבר בטון גבוהה והרבה מתלהבים ממנו מ"השיחות" שהוא מדבר והקטן יותר מדבר בשקט אז שוב הוא היה תוקפני ולא רצה שיתקרבו אליו אז בקשתי בגן ומהמשפחה שייתנו בתקופה הזאת יותר תשומת לב אליו(לקטן). כי אחיו מסתדר יפה שהוא יודע לקחת את התשומת לב בעצמו. ואז באמת שוב הכל הסתדר. ועכשיו אני ממש לא יודעת מה הבעיה ? הוא אוהב את הגננת שלו מאוד הוא אומר אפילו שהוא רוצה ללכת אליה . אני ובעלי מאוד משתדלים לא לעשות בין הבנים השוואות הם מאוד שונים. פשוט כואב לשמוע שהוא לא מרשה שיתקרבו אליו ועומד ובוהה ואי אפשר לדעת מה עובר לו בראש או מתעסק עם עצמו ולא אוכל כלום לא מוכן לגעת באוכל. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים

זהורית אסולין שמחון
    16/01/2009

אני שומעת שאת מאד רגישה אליו ובאינטואיציות אימהיות מצליחה לאתר את הקושי שלו ולעזור לו, סימכי על עצמך גם הפעם קחי לעצמך את הזמן להבין זאת. נקודה נוספת למחשבה היא אולי בעתיד הקרוב (תחילת שנת הלימודים שנה הבאה) לשקול להפריד אותם במסגרות. יכול להיות שהבטחון והדומיננטיות של הגדול לא מותירות לו מקום והוא חש שלא משנה מה יעשה הוא לא יצליח לעמוד בתחרות הזו ולא ינצחח בה. אולי במקום של יכירו את אחיו יהיה לו מקום משלו לפרוח, לפתח קשרים ולגלות את יכולותיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו