מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תגובות רגשיותחסוי16/01/2009
בתי בת 4.5 שמתי לב שהיא במצבים עם חברים , איתנו ההורים ,עם אחיה בן השנתיים מאוד מגיבה בלחץ לפעמים בבכי הסטרי , תגובה של לחץ/ כעס. גם בדברים הקטנים שלא חייבת לגרור לתגובה כזאת האם יש ספר שאוכל להקריא לה כי דיבורים מצדי לא עוזרים ואני רוצה לסייע לה אני חושבת שזה מידה לא טובה אני מקווה שאני ממהרת לקטלג אותה אבל לפי מה שאני רואה חברות שלה יודעות בהרבה להסתדר ולהגיב נכון לסביבה. לי קצת קשה עם זה כי אני כזאת מאוד רגישה מאוד הייתי נפגעת ומגיבה ברמות לא נכונות שפגעו בי בסוף אומנם התמתנתי בכול זאת התבגרתי ואני אמא ואני לא רוצה שהבת שלי תשתנה רק כשתהיה גדולה כיהפסדתי הרבה, אני רוצה שיהיו לה כישורים חברתיים ואטלגנציה מה שלי לא היה. אשמח עם תגיבו ותנו לי עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
זהורית אסולין שמחון16/01/2009בדרך כלל הדברים שהכי קשה לנו לראות בילדינו הם הדברים שאיננו אוהבים אצלנו. במקרים מעין אלו לא תמיד אנו רואים ומגיבים באופן ענייני המתאים לילד אלא נוטים לערבב את הבעיות שלנו עם בעיותיהם. נסי לחשוב מה עזר לך להתמודד עם רגישותך, מה אפשר לך להתגבר ודרך זה תוכלי לעזור. כיוון נוסף הוא לבדוק מה מעורר אצלה את הרגישות (קושי לחלוק, קושי לא תמיד להיות במרכז או קשיים אחרים) ודרך זה לנסות לעזור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)