תגובות רגשיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובות רגשיות
    חסוי
    16/01/2009

בתי בת 4.5 שמתי לב שהיא במצבים עם חברים , איתנו ההורים ,עם אחיה בן השנתיים מאוד מגיבה בלחץ לפעמים בבכי הסטרי , תגובה של לחץ/ כעס. גם בדברים הקטנים שלא חייבת לגרור לתגובה כזאת האם יש ספר שאוכל להקריא לה כי דיבורים מצדי לא עוזרים ואני רוצה לסייע לה אני חושבת שזה מידה לא טובה אני מקווה שאני ממהרת לקטלג אותה אבל לפי מה שאני רואה חברות שלה יודעות בהרבה להסתדר ולהגיב נכון לסביבה. לי קצת קשה עם זה כי אני כזאת מאוד רגישה מאוד הייתי נפגעת ומגיבה ברמות לא נכונות שפגעו בי בסוף אומנם התמתנתי בכול זאת התבגרתי ואני אמא ואני לא רוצה שהבת שלי תשתנה רק כשתהיה גדולה כיהפסדתי הרבה, אני רוצה שיהיו לה כישורים חברתיים ואטלגנציה מה שלי לא היה. אשמח עם תגיבו ותנו לי עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובות רגשיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות

זהורית אסולין שמחון
    16/01/2009

בדרך כלל הדברים שהכי קשה לנו לראות בילדינו הם הדברים שאיננו אוהבים אצלנו. במקרים מעין אלו לא תמיד אנו רואים ומגיבים באופן ענייני המתאים לילד אלא נוטים לערבב את הבעיות שלנו עם בעיותיהם. נסי לחשוב מה עזר לך להתמודד עם רגישותך, מה אפשר לך להתגבר ודרך זה תוכלי לעזור. כיוון נוסף הוא לבדוק מה מעורר אצלה את הרגישות (קושי לחלוק, קושי לא תמיד להיות במרכז או קשיים אחרים) ודרך זה לנסות לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו