הילד שלי בן שש וחצי וקשה לו אפילו 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי בן שש וחצי וקשה לו אפילו 5
    הלנה
    16/01/2009

שלום הילד שלי בן שש וחצי לומד בכיתה א' ומאוד מצליח בלימודים הולך לחוגים יש לו כל הזמן אינתרקציה עם ילדים אך שמתי לב שמאוד קשה לו לשחק עם ילדים אפילו 5 דקות בלי להיתווכח הוא כל הזמן מיתלונן במהלך המשחק מתחיל להיתעצבן מאוד עד לבכי בהתחלה ראיתי את זה עם בני דודים שלו שקטנים ממנו ב 3שנים וחשבתי שהוא לא מסתדר איתם כי הם קטנים אך שמתי לב שכשחבר שלו שלפי דבריו הכי טוב מהבית הספר בא אלינו הביתה לשחק ראיתי את אתה תמונה ילד מתעצבן ומתחיל לבקות עד לבכי במהלך המשחק . דוגמה נוספת אפילו אם אני משחקת איתו ומנצחת אותו הוא נעלב ולפעמים בוכה . האם זה יעבור עם הזמן או שיש איזשהו פיתרון כמו למשל לחשוף אותו עוד יותר לאינתרקציות עם ילדים למרות שכל ימי שבוע תפוסים אצלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים חברתיים

זהורית אסולין שמחון
    17/01/2009

נסי להבין מתצפית על בנך מה מביא אותו לתסכול ולקטיעה של תהליך המשחק, האם הפסד, האם התעקשות לעשות רק לפי דבריו, חוסר רצון שיגעו לו בצעצועיו. עיזרי לו בכך שכשאת מזמינה תווכי לו את המשחק, הציעי לו דרכי התמודדות, אולי בשלב ראשון משחקים לא תחרותיים, אולי משחקים שכל פעם מישהו בתורו בוחר את המשחק וכולי. אם יש חוגים שבהם מעורבת גם אינטרקציה חברתית בקשי ממדריך החוג לעודד אינטרקציות מסוג זה ולעזור לו כשמתקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו