חרדות אצל ילד בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל ילד בן 4
    דנה
    18/01/2009

שלום רב, בני בן 4 ילד מלא שמחת חיים, חברותי ועם המון ביטחון עצמי אולם הוא סובל מחרדות שלדעתי בשלב זה צריכות עזרה מקצועית. החרדות שלו הם מבעלי חיים, מהים, תוכניות ודמויות מסויימות בטלויזיה, קרוסלות למיניהן, חרדת אסלה (טרם גמול מקקי). קשה לי לומר האם זה פוגע בשגרת החיים שלו כי הוא כן הולך לחברים שיש להם לדוגמא כלב אולם מבקש שיכניסו אותו לחדר. אבל בהחלט נראה לי שהוא צריך עזרה ואנחנו כלים להתמודדות. אודה לקבלת התייחסות, האם יש מקום לפנות לעזרה והמלצה לפסיכולוגית ילדים באזור ראשון לציון- נס ציונה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות אצל ילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות

מיכל לופו-שדה
    20/01/2009

שלום דנה
    מתיאורך אני מבינה שבנך סובל מפחדים בתחומים שונים. טיפול התנהגותי קוגניטיבי בשילוב ביופידבק מאוד יעילים לטיפול בחרדות אצל ילדים, כמובן בליווי הדרכת הורים עבורכם.
    אני ממליצה על ד"ר שרון צימרמן מאיזור ראשון לציון, המתמחה בתחומים אלו. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו