התעסקות יתר בשיער

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעסקות יתר בשיער
    מ.
    18/01/2009

שלום רב, ביתי בת 1.9 חודשים, לאחרונה (בשבוע וחצי האחרונים) היא רוצה לפני שהיא נרדמת, באוטו, בבית וכו' לשחק לי בשיער. היא ממש מתרגזת ובוכה אם אני לא נותנת לה. האם זה נורמלי? למה דווקא בשיער שלי ואיך ניתן למנוע את התופעה הלא כ"כ נעימה עבורי. תודה מראש, אמא מוטרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעסקות יתר בשיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעסקות בשיער

מיכל לופו-שדה
    20/01/2009

ילדים רבים זקוקים למולל משהו עם היד לפני השינה כדרך להרגיע את עצמם, לפעמים יש להם שמיכה רכה או בובה. יש גם ילדים שממוללים את השיער של עצמם וכך נרדמים. מאחר ובתך בחרה לעצמה כדרך להירגע ולהירדם את הישער שלך וכצפוי זה לא נוח לך, את יכולה לומר לה שזה לא נעים לך. נשמע כי היא זקוקה להיות קרובה אליך ומחפשת את קרבתך על מנת להירגע ולהירדם. לכן, חשוב כי תועזרי לה למצוא דרך להירדם שאינה השיער שלך. .שבי לידה לפני השינה ולטפי את אותה ובמקביל הציעי לה להחזיק משהו למשל, חפץ שהיא אוהבת, בובה. לפעמים ניתן לתת בובה כמו דובי שהוא פרוותי והיא יכולה למולל את שערותיו. אפשר גם לתת לה חפץ שלך שהיא מכירה שהוא רך ונעים, כמו חולצה למשל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו