נואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נואשת
    מור
    19/01/2009

שלום רב, אני אפתח בזאת שאינני מחפשת גיבוי להתנהגותי אלא עצה טובה. אני בשנות ה- 30 המוקדמות נשואה + 2. יחסיי עם בעלי מעולם לא היו טובים, ויש ביננו המון משקעים. הוא מביע חוסר סיפוק מחייו איתי ומתלונן על כל דבר. תמיד מדגיש שאני אמא גרועה ולא חמה ושאני לא יודעת להיות אישה. אני חייבת לציין שנטל גידול הילדים כולו נופל עליי בכל מה שכרוך בזה. כמו כן, נטל הניקיון והקניות והכביסות וכו' גם הוא עליי. אני מנסה בכל כוחי להעניק לילדי חיים טובים ומאושרים אך ללא הצלחה. בתי בת 9 ילדה מקסימה פשוט מושלמת ובני בן 6 ילד מבריק אך חבר גבולות ושגרת היום איתו קשה מנשוא. עקב היחסים המעורערים והלבד במערכת כל תיסכוליי נופלים על הילדים. אני חלילה לא מכה אך אני מקללת המון במיוחד את הבת. אני ממש מתוסכלת ורוצה להשתנות. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למור

מיכל לופו-שדה
    20/01/2009

מדברייך אני שומעת עד כמה את עייפה ומרגישה בעיקר לבד. לבד בהתמודדות עם המטלות של הבית, ובעיקר בחינוך וגידול הילדים. כהורים אנחנו לא מושלמים, וכולנו עושים טעויות. אין לנו ספר "נכון או לא נכון" וכאשר אנחנו מתמודדים עם הכל לבד, כפי שאת עושה, לא פעם הכעס והתסכול יוצאים על ילדינו. מדברייך נשמע לי שאת חשה אשמה רבה ורוצה לשפר את יחסייך עם בתך ולהימנע מעימותים איתה ועם בנך. את אומרת שאת מנסה להעניק לילדייך חיים מאושרים ולא מצליחה בכך, אוני כלל לא בטוחה. אני בטוחה שילדייך רואים עד כמה את אוהבת אותם ומנסה לתת להם את הטוב ביותר שאת יכולה. גם אם בדרך יש לא מעט טעויות. לכן, נסי קודם כל להיות יותר סלחנית כלפי עצמך, דבר שבטח יעזור לך להיות גם פחות קשה מול בתך. יחד עם זאת, לאור הקשיים מול בן זוגך, ההתמודדות עם בנך הצעיר שוודאי קשה בפני עצמה והשלכת הכעס על בתך הבכורה, אני ממליצה לך בחום לפנות להדרכה וטיפול עבורך. אני באמת מאמינה שטיפול יקנה חל מקום מכיל בו תוכלי להתייעץ לגבי מכלול הקשיים ולחוש פחות לבד במערכה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו