איך מציבים גבולות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מציבים גבולות
    אורטל
    22/01/2009

שלום אני אמא לילד בן שנה וחצי ( ילד ראשון ) אני סטודנטית שנה ג' לחינוך מיוחד . הבעיה שלי היא שאני מנסה להציב לילד גבולות אך ללא הצלחה. כאשר הוא בודק את התגובות שלי ע"י מעשים שונים כמו פתיחה של מגירות , ארונות , או אפילו כשהוא שופך את בקבוק האוכל שלו בכוונה , אני מסבירה לו בקול קצת תקיף וסמכותי שמה שהוא עושה זה לא בסדר , אך לצערי הרב נראה לי שהוא משחק בי ובבעלי ולא איכפת לו. חשוב לי לציין שאני יותר סמכותית מבעלי וכשאני כועסת של הילד בעלי לא מתערב. הילד היה חולה לעיתים קרובות מאז לידתו ולכן התרגל לישון איתנו במיטה , כשניסיתי לשים לזה סוף השארת\י אותו במיטה שלו אז הוא התחיל לדחוף אצבע לפה במטרה להקיא וכך הוא עושה גם כאשר אני שמה אותו בלול.... בשבועיים האחרונים אני מרדימה את הילד על הידים ואז מעעביירה אותו למיטה שלו. הוא אומנם ישן חצי לילה במיטתו אבל אז הוא מתעורר ואני נאלצת להעביר אותו למיטה שלי כדי שלא יקיא. אם כרגע אני נשלטת על ידו אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בעתיד חשוב לציין שהילד נמצא בגן מגיל 3 חודשים, הוא מאוד פעיל, אוהב חברה של ילדים ומשתף פעולה, אך למרות זאת אני מיואשת מהמצב. מה עלי לעשות????. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!11

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מציבים גבולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות אצל פעוטות

זהורית אסולין שמחון
    23/01/2009

לגבי בדיקת הגבולות זו אכן תופעה מוכרת גם אצל ילדים קטנים, עלייך להיות נאמנה לעצמך , עקבית, להמשיך לומר מה מותר ומה אסור, ולהראות לו היכן יש יותר גמישות וחופש לעשות כרצונו. הכנסת האצבע על מנת להקיא היא יותר בעייתית בנושא זה הייתי ממליצה לך לפנות ליחידה להפרעות בשינה אצל תינוקות באוניברסיטת תל אביב אצל פרופ' אבי שדה , על מנת לקבל התייעצות ספציפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו