מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "נטיות אובדניות"מירה22/01/2009
אני אם לשני ילדים, בת בת 7 (ב') ובן 6(א'). ילדיי ילדים הגדלים בסביבה נורמטיבית ללא אבחון של אי אילו בעיות. שניהם מקובלים מאוד חברתית, שולטים בחומר הנלמד בבית הספר וחיים בעקרון באוירה נעימה. כמו בכל בית יש ביניהם אי אלו מריבות קלות אבל בסך הכל המערכת בינהם נפלאה. בני הוא ילד סגור מאוד ולאחרונה החל להתנגד ללכת לבית הספר בטענה שהוא לא אוהב ללמוד וזה ממש לא מעניין אותו מה יהיה בעתיד כי הוא לטענתו " ימות" . הוא סירב להכין שיעורים וכשכעסתי (אחרי שניסיתי בכל הדרכים), הוא אמר שהוא יקפוץ מהחלון. האמירות האלה של "לא מעניין אותי ממילא אני ימות עוד מעט" הפכו להיות חלק בלתי נפרד מכל דו שיח איתו ולא משנה באיזו נושא. מלחיץ לחשוב שילד בן 6 מדבר ככה וזוהי איזשהיא קריאה לעזרה מבחינתו אבל הוא לא מוכן לשתף פעולה בשום שיחה של "אמא /אבא - בן" לא מספר מה מציק לו ומה גורם להתנהגות שלו. אבקש תגובה דחופה לאן עליי לפנות (אציין כי פניתי למורה וכן ליועצת ביה"ס) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות על מוות
זהורית אסולין שמחון23/01/2009אני בהחלט מסכימה איתך שבנך משתף אותך במצוקה קשה שבה הוא שרוי ואמירות אלו מרמזות על כך . אני מציעה לפנות לייעוץ פסיכולוגי על מנת לבחון את מקורות המצוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)