מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "התדבקות" לאמא ולגננת - גיל 4רויטל22/01/2009
שלום רב, בני בן 4 (חשוב לציין שיש לי ילד נוסף בן 1.3) , בני בן ה- 4 כל היום שואל אם אני אוהבת אותו ואם בעלי אוהב אותו ואם אחיו אוהב אותו ומכריז במקביל שהוא אוהב אותנו. בתקופה האחרונה הוא לא מוכן להפרד ממני (ללכת לחוג או חבר ) מה שבעבר היה ללא בעיה. גם הגננת סיפרה לי שהוא תמיד מחפש את קירבתה ומעדיף לשבת לידה ולא לשחא עם חברים. חשוב לציין שאין לו בעיה חברתית או בעיה כלשהי שהבחנתי בה. אנחנו תמיד מרעיפים אליו חם ואהבה . האם אני צריכה לחשוש שמשהו לא תקין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה
זהורית אסולין שמחון23/01/2009אני חושבת שבנך מנסה לספר לך ולגננת שהוא אינו בטוח כלל באהבת המבוגרים אליו . מכל מיני סיבות. גם הרעפת החום והאהבה הרבה אולי מרגיעה באופן חלקי וזמני. ייתכן שהאח הקטן ברקע מושך תשומת לב רבה בהתפתחותו ובגדילתו ובנך מתחיל לחוש אותו כמאיים באופן ממשי על מקומו הבטוח במשפחה (עד עכשיו האח לא היווה תחרות כיוון שהיה תינוק שלא עשה כלום). ייתכן שזוהי תגובה לארועי הלחימה האחרונים שעוררה חששות מסוגים שונים אצל ילדים רבים (גם אם לא היה להם קשר ישיר לאזור המותקף). במקום לענות לבנך ישר עד כמה את אוהבת אותו ועד כמה הוא אהוב נסי לברר עימו קודם מה מטריד אותו, מדוע אינו בטוח בכך, מה גורם לו להרגיש לפעמים שהוא לא אהוב. אולי דרך זה תוכלי יותר להבין את מה שמתרחש בעולמו וערער את תחושת האהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)