אחריות בת 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחריות בת 7
    עינת
    24/01/2009

שלום בתי בת ה-7 ילדה חכמה (דוברת שלוש שפות ) חייכנית ומתוקה.הבעיה שלה היא שהיא חסרת אחריות או אולי "אסטרונאוטית" משהו שמוציא אותי מדעתי!!!! היא שוכחת לסדר את קלסר הלימודים שלה, שוכחת פריטים בבית הספר,או אצל חברות, מאוד לא מסודרת אם בבית ועם במחברות בית הספר, לא מאורגתו חולמנית.... אני משתדלת להזכיר לה כל הזמן ןלא מוותרת לה( אני לא מסדרת אחריה אלא מבקשת ממנה לסדר את הבאלגן שלה, את הקלסר לה וכו) הבעיה היא שנמאס לי ללכת אחריה כל היום וכל הזמן. אולי זה קצת האופי שלה אבל איך בכל זאת אפשר להקנות לה כלים של אחריות , של סדר, של אירגון? אנו מתגוררים בשליחות בחו"ל אנה תנו לי כלים פרקטיים ליישם בבית! אני פשוט מתוסכלת ומאוד מאוכזבת שהיא כזו מכייון של החוכמה שלה וטוב ליבה יורדים לטימיון בגלל שהכול אצלה מבולגן ולא יפה. בתודה מראש עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחריות בת 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי התארגנות

זהורית אסולין שמחון
    24/01/2009

את יכולה לעשות לה לוח מגנטי עם כל המטלות שיש לה או לוח מחיק כך בצורה ויזואלית במקום בולט היא תבדוק בשיטתיות מה עשתה ומה עליה לעשות עוד. כנראה שיש לה קשיי התארגנות ועל כן כשאת מסייעת לה בשיעורי הבית עיקר הסיוע צריך להיות לא בתוכן השיעורים אלא באיך כותבים ביומן, איך מתייקים דף או מדביקים אותו למחברת, אם היא מסתובבת עם פלאפון למדי אותה להשתמש בפונקצית היומן שם שיזכיר לה מטלות שיש עליה לבצע. טיפים נוספים רבים יש בפורומים של הורים לילדים עם לקויות למידה והפרעות קשב ורכוז (לא שהא כזו אך רבים מהם סובלים מקשיי התארגנות ומפתחים טיפים מאד טובים ויעילים שנבנו מנסיונם האישי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו