2 שאלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    עינב
    24/01/2009

שלום רב, 1. בני בן שנה ושבעה חודשים. מאוד קשור אלי וגם אל אביו. מאז שנולד אף פעם לא עזבנו אותו לבד ליום שלם או יותר, רק מדי פעם כמה שעות אצל הסבתות. בזמן האחרון אם אנחנו משאירים אותו לבד הוא כל הזמן מחפש אותנו ולעיתים זה מלווה בבכי. מה לעשות ואיך לגרום לו להיות פחות תלוי בנו? (אנחנו חוששים לצאת לסוף שבוע מכיוון שאנו לא יודעים כיצד הוא יקבל את זה).עליי לציין שבגן הוא נשאר יום שלם ולעיתים מיבב קצת רק עם ההגעה לגן ויש פעמים שהוא גם לא בוכה. 2. יש לנו קצת בעיה עם האוכל, הוא מאוד בררן באוכל והוא פשוט יכול לא לאכול כלום. אין לו כ"כ סבלנות לשבת בשולחן ואם כבר מתישב זה לכמה ביסים וזהו. אני מוצאת את עצמי לעיתים רצה אחריו עם האוכל רק כדי שיאכל (למרות שאני יודעת שזה ממש לא נכון לעשות) אבל אין לי ברירה . כי הוא פשוט יכול לא לאכול, אין לו בעיה עם זה. מה לעשות? תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה

זהורית אסולין שמחון
    24/01/2009

זוהי בקשה קשה לבקש ממנו להיות פחות תלוי בכם בגיל כזה התלות שלו בכם הולמת את התפתחותו וגילו. זהו גיל שבו קיימת חרדת הזר (פחד מזרים) וחרדת הנטישה ועל כן תגובותיו כאלו. אלו חרדות חשובות ומעידות על התפתחות נורמטיבית. אם אתם רוצים לצאת לחופשה של מספר ימים שימו אותו בסביבה מוכרת לו , אנשים שאוהבים אותו והוא חש בטוח במחיצתם. עדיף שיגיעו לביתכם כך לא יצטרך לשנות את סביבתו הקבועה, וישאר עם חפציו המוכרים והאהובים בביתו. עשו זאת בהדרגה ולא בפתאומיות להעלם למספר רב של ימים. וכשתגיעו חזרה היו סבלניים לתגובות של בכי , כעס, הדבקות אליכם וכולי , נוכחותכם מחדש וסבלנותכם תעניק לו את הבטחון שהיה זקוק לו.

לגבי התזונה אני מציעה לפנות לפורות של תזונת תינוקות תוכלו לקבל שם עצות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו