מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד ממגבים - פעוט בן שנתייםלימור24/01/2009
בני עומר בן שנתיים, ילד מקסים וחיובי, בעל מזג נוח מאד וביטחון עצמי. איך שהתחיל החורף הוא פיתח פחד היסטרי מהמגבים של המכונית, וכל פעם שאני נאלצת להפעיל את המגבים, הוא שומט את פלג גופו העליון מהכיסא, צורח "לא מגבים" ומכסה בידיו את פניו. היום זה כבר הגיע למצב קיצוני שלא רק שנסעתי בגשם בלי מגבים, הוא מדי פעם פרץ בבכי ללא סיבה, ואמר שהוא מפחד מהמגבים..כל הנסיעה הוא היה עם יד על הפנים וסרב לפקוח את עיניו. זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו במצב היסטרי כזה. למעשה זו הפעם הראשונה שאני מתמודדת עם איזשהו פחד שלו. הוא עד עכשיו לא גילה שום פחד מכלום, ועכשיו הוא ממש מבועת.. אני לא יודעת איך להתמודד..הרי זה בלתי אפשרי לנסוע בגשם ללא מגבים, זה ממש סכנת חיים. מצד שני, אני לא רוצה שהוא יפתח פחד מלנסוע ברכב באופן כללי.. מה עושים? לנסות לחבב עליו את המגבים באיזשהי צורה או פשוט להניח לזה ולקוות שזה יעבור לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד ממגבים
זהורית אסולין שמחון24/01/2009בהחלט הייתי מנסה לעזור לו להתגבר על הפחד , נסי לבחון מה מפחיד אותו הרעש, שהמים יכנסו פנימיה , אולי השמשה נראית פתאום כמו מפלצת. נסי להביא מגבים הביתה לשחק עימם בצורות שונות לקשט אותם, לשחק חרבות, לשים קצ גילוח במראה ולשחק יחד איתו שינקה בעצמו, להפעיל את המגבים לא בנסיעה כשהוא בחוץ ורואה מה הם עושים, לשבת איתו במכונית והוא יפעיל את המתג ויכבה מתי שירצה. אולי כך יוכל להרגיע את פחדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לנו קרה - בן שנה וארבע
רוית23/12/2012בסופ"ש האחרון הקטנצ'יק (שנה וארבע) פצח בצווחות היסטריות כל פעם שהמגבים זזו ובשאר הזמן הסתכל על החלון באימה... ניסינו להראות לו את המגבים מבחוץ ולהתייחס אליהם בצורה מצחיקה, לא עזר, יום למחרת אותו הסיפור, הנסיעה היתה יותר ארוכה ובגשם ונאלצנו לפרוס בד גדול שמסתיר את כל החלק הקדמי של האוטו כדי שירגע...
אמנם ההודעה המקורית שלך היא מלפני 4 שנים! אבל אשמח לשמוע אם את זוכרת איזה פתרון מוצלח :) תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)