מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד עצבניו.ה27/07/2007
שלום, אני צריכה עזרה דחופה בנוגע לבני בן 4.5 הוא ילד סנדוויץ אבל זה לא ממש הבעיה, הוא היה בגן פרטי שנתיים שהיה כמו חממה, כשנכנס לגן עיריה אז התחילו הבעיות כנראה עבר איזה משבר.
הוא נורא עצבני, נושך את החולצות שלו, כריות שמיכות חפצים כל מה שיש לו ביד, רב הרבה עם אחותו כמו כל ילד רגיל אבל כשהוא מתעצבן אז זה בא לידי ביטוי בצרחות איומות זריקת חפצים לא משנה מה כל מה שנמצא לידו הרמת שולחן סלון, בועט בקיר אני נמצאת במצב של חוסר אונים אני יושבת איתו הרבה ומנסה לדבר איתו בטובות ולהסביר לו שהתנהגות כזו לא מקובלת עלי.
ביקשתי ממנו כמה פעמים שכשהוא מתעצבן שיכנס לחדרו וינסה להירגע ולעשות נשימות, אמרתי לו שאיך שהוא מתחיל להרגיש שמשעמם לו שיגיד ואני אשב איתו עם משחקים למינהם.
מבחינתי המצב מחמיר מיום ליום, הוסיף ואומר ששוקולד עושה לו מצב של היפרקטיביות ואז הוא מתחיל להשתגע אני משתדלת לא להכניס הרבה שוקולד הביתה אבל לפעמים זה לא ממש עוזר חמתי שתהיה בריאה מספקת את הסחורה.
החלטתי ללכת להומופט כדי לתת לו טיפול לא קונבנציונלי.
אנא עיזרו לי לנסות למצוא את הבעיה.
אודה על התייחסותכם, תודה מראש.
ו.ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ADD + ADHD
שרון באומל27/07/2007שלום לך.
הייתי מציעה ללכת לאיש מקצוע לערוך אבחון ולבדוק את הרקע לקשיים שאת מתארת. ייתכן והרקע רגשי, וייתכן וילדך מתחיל להראות סימנים של קשיי קשב וריכוז (ADD, ADHD) . בשני המקרים אפשר לעזור לו מאוד. אני, באופן אישי, מאמינה מאוד בהומואפתיה, אבל כטיפול יחיד במקרה זה, אני לא יודעת אם יהיה אפשר ממש לעזור.
בהצלחה
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)