בורח לי קקי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בורח לי קקי
    אופירה
    25/01/2009

בני בן ה-5 וחצי לא שולט בצרכיו כשבועיים וחצי מה עושים שאלתי אותו אם מישהו הציק לו או הכאיב לו וכן התהגותו היום יומית תקינה שכן הוא אוכל ושותה כרגיל צוחק ומשחק עד שבורח במיכנסים שכחתי לציין שתשובתו הייתה שלילית מחכה לתשובה אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בורח לי קקי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת קקי

ד''ר שירי שדה שרביט
    25/01/2009

אופירה שלום,
    התשובה לשאלתך תלויה במידה בה בנך היה גמול לפני שבועיים וחצי. במידה ולא היה גמול לחלוטין גם אז, אזי חשוב שתתחילו תהליך של גמילה וחינוך לשירותים תקין.
    במידה ובנך כבר גמול מזה תקופה, כדאי לבדוק ראשית עם רופא הילדים האם מבחינה רפואית הכל תקין. במידה ואין בעיה רפואית, מומלץ ש"תרעננו" את הגמילה - תבקשו מהילד מעת לעת ללכת לשירותים (בעיקר אם לא ביקר שם כבר יותר משעתיים, או כחצי שעה לאחר הארוחה) ותחזקו אותו בכל יום שבו אינו מתלכלך. במידה והבעיה נמשכת עוד זמן, מומלץ להתייעץ עם פסיכולוגית הגן, ובמקרה הצורך לפנות להדרכה ממוקדת.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו