מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן ה-9 כל הזמן טוען שמעלילים עלפ27/01/2009
בני בן ה-9 מטופל בריטלין לסירוגין LA20 ו-10 מג,,כבר שנה רביעית, למרות כל הטיפולים השיחות והאיבחונים והמעקב,,עדיין יש בעיות יומיומיות איתו,,,הוא מתלהם ומשגע את המורים ומוציאים אותו בלי סוף מהכיתה,,אנני אמא מזניחה,,רשמתי אותו אפילו לאלבאום,,אבל הוא כל הזמן טוען: אמא מעלילים עלי!,,ברור לי שיש לו בעיית אינטרצייה עם ילדים ואין לו סבלנות לחכות לסוף שיעור כדי לדבר עם המורה,,,היום הבעייה החריפה אחרי שהתקשר לי באמצע שיעור והחרימו לו הפלאפון,, היועצת טוענת שיש לו בעיית סמכות למבוגרים,,בבית הכל בסדר,,לא אומר שהכל מושלם אבל כמו בכל בית יש עונשים יש שיחות ויש גבולות.,,ראוי לציין שבעלי לא מתלהב מזה שאני נותת לילד ריטלין,,הוא נגד זה,,אבל לא מראה לילד. מה עושים? האם יש פסיכולוגית טובה שגרה בחולון ? גם הוא עבר אימון אישי{כוייצ'ינג} ולא עזר והוא לא מיישם כלום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפ
ד''ר דוד וילנסקי28/01/2009אני ירושלמי ולכן כדאי לכתוב עוד פעם עם השאלה לגבי חולון בכותרת. נשמע לי שיכול להיות ש הטיבול בתרופתי לגדל עם הילד ויכול להיות שהוא זקוק לשינו בתרופות. אפשר לשאול את הנורולוג על תוספת של קלוניריט. אני גם הייתי מחפש טיפול קוגניטבי בשבילו יחד עם ביופידבק. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)