בני בן ה-9 כל הזמן טוען שמעלילים על

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן ה-9 כל הזמן טוען שמעלילים על
    פ
    27/01/2009

בני בן ה-9 מטופל בריטלין לסירוגין LA20 ו-10 מג,,כבר שנה רביעית, למרות כל הטיפולים השיחות והאיבחונים והמעקב,,עדיין יש בעיות יומיומיות איתו,,,הוא מתלהם ומשגע את המורים ומוציאים אותו בלי סוף מהכיתה,,אנני אמא מזניחה,,רשמתי אותו אפילו לאלבאום,,אבל הוא כל הזמן טוען: אמא מעלילים עלי!,,ברור לי שיש לו בעיית אינטרצייה עם ילדים ואין לו סבלנות לחכות לסוף שיעור כדי לדבר עם המורה,,,היום הבעייה החריפה אחרי שהתקשר לי באמצע שיעור והחרימו לו הפלאפון,, היועצת טוענת שיש לו בעיית סמכות למבוגרים,,בבית הכל בסדר,,לא אומר שהכל מושלם אבל כמו בכל בית יש עונשים יש שיחות ויש גבולות.,,ראוי לציין שבעלי לא מתלהב מזה שאני נותת לילד ריטלין,,הוא נגד זה,,אבל לא מראה לילד. מה עושים? האם יש פסיכולוגית טובה שגרה בחולון ? גם הוא עבר אימון אישי{כוייצ'ינג} ולא עזר והוא לא מיישם כלום תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפ

ד''ר דוד וילנסקי
    28/01/2009

אני ירושלמי ולכן כדאי לכתוב עוד פעם עם השאלה לגבי חולון בכותרת. נשמע לי שיכול להיות ש הטיבול בתרופתי לגדל עם הילד ויכול להיות שהוא זקוק לשינו בתרופות. אפשר לשאול את הנורולוג על תוספת של קלוניריט. אני גם הייתי מחפש טיפול קוגניטבי בשבילו יחד עם ביופידבק. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו