התלבטויות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטויות
    דידי
    27/01/2009

שלום, זו שאלה ששאלתי בעבר אך לא נעניתי. בני בן שנתיים וארבעה חודשים חמוד ומתוק. הוא ינק עד גיל שנה וחודשיים ונגמל מההנקה מרצונו. לאחרונה, הוא מבקש לראות את החזה שלי ואז הוא מלטף אותו ואומר "חמודים" ומצמיד את ראשו ואני מתלבטת אם זה מותאם וקשור להיסטוריה נעימה ורחוקה שיש לו עם החזה שלי או שזה אינו מתאים ואז לא ברור לי איך להסביר לו שזה לא מתאים כאשר הוא מבקש. יש לציין שבאותן הזדמנויות הוא גם רוצה לראות את הפופיק שלי ואוהב גם אותו. הוא אולי גם מחקה את זה שאנחנו משיימים את איברי הגוף שלו באמבטיה. אשמח לקבל עצה בנושא זה. בנוסף, בני החל להתעלם כאשר אנו פונים אליו בבקשה שאינו רוצה להיענות לה. לעיתים אפשר לבקש ממנו משהו מספר רב של פעמים והוא כלל לא עונה. אני חושבת שעוד קשה להסביר לו שזה לא נעים לנו. מצד שני זה מכעיס. מה אפשר לעשות בנושא?. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא

ד''ר דוד וילנסקי
    28/01/2009

אני חושב ש בגיל שלו אפשר בר ללמד את המושג של פרטיות של הגוף ושאת מעדיפה לא לחסוף את החלקים האנטימיים של הגוף שלך - כמובן בלי לתת לו הרגשה של דחייה. לגבי השאלה של ציות להוראות אני מציע לקרא את התשובה שכתבתי ללילי היום. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו