התעלמות מבקשות או הערות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעלמות מבקשות או הערות
    לילי
    27/01/2009

בני בן 3.7 הוא יש מקסים חם ואוהב אבל יש בעיה שאני לא יודעת אך להתמודד איתה, כשאני מעירה לו על משהוא או לא מרשה לו לעשות משהו מסויים או מבקשת מימנו לעשות משהו הרבה פעמים הוא פשוט מתעלם ממה שאני אומרת כאילו לעובר דרכו וזהו .לדוגמה: אתמול בזמן נסיעה הוא הצליח לצאת מהכיסה בטיחות ונעמד עליו, ביקשתי שישב יפה בחזרה מספר פעמים וגם ע"י איומים שהוא לא יקבל היום שוקולד (נקודת חולה שלו) וכלום לא עזר עד שעצרתי כולי בעצבים את הרכב והשבתי אותו שכולי עצבנית, וגם כשעגנו לבית אמרתי לן לעלות הוא אמר שהוא לא רוצה וברח לי נתן לי לרוץ אחריו במדרכה צרה ליד הכביש. מה עלי לעשות? אך אני אמורה לאגיב במצבים כאלה? זה מוציא אותי מדעתי ואני הופכת להיות עצבנית וחסרת סבלנות כלפיו כבר שהוא מגיע מהגן זה מוריד לי את כל החשק לעשות איתו פעילות, פשוט לא בא לי להתייחס אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלמות מבקשות או הערות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללילי

ד''ר דוד וילנסקי
    28/01/2009

באופן כללי הייתי מציע לך לא לחזור על פקודות יותר מפעמיים. בפעם השנייה צריך לבא מעשה לאי ציות שלו. למשל בדוגמה של האוטו הייתי עוצר מיד אחרי הבקשה השנייה - לפני שאת מתעצבנת וכועסת. הייתי תמיד מוודע שהוא שמה את הבקשה ואם הוא לא מציית בפעם השנייה הייתי עובר למעשה ולא להמשיך במלל. כדאי גם לשתף אותו בתסכול שלך שזה מאד מפריע לך שהוא לא מבצע מה שאת מבקשת ממנו. מעידך כדאי לערוך חשבון נפש האם את לא דורשת יותר מדי במהלך היום ולהתמקד בבקשות החיוניות באמת ואז לעמוד על אלו כפי שכתבתי למעלה. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו