מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברית מילהאמא לעתיד27/01/2009
שלום רציתי בבקשה להתייעץ בנושא שאני ובן זוגי חלוקים בו. אני בהריון ראשון ואנחנו חלוקים בשאלת ברית המילה- לעשות או לא לעשות. שנינו חילונים לגמרי והשאלה ההלכתית בלתי רלוונטית מבחינתנו.כך גם השאלה הרפואית בלתי רלוונטית. נותרה רק השאלה החברתית/פסיכולוגית. האם ובאיזו מידה עלול בננו המתהווה לסבול מהיותו לא נימול הגדל בישראל היהודית? כמטפלים- מה דעתכם? האם בניסיון למנוע ממנו נזק כעת, אצור לו בעיה אמיתית וקשה לכל החיים (אלאמלא יחליט לעבור בבגרותו מילה)? אשמח לתשובות. בברכה ובתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן לברית מילה
mashy27/01/2009שלום גם אני ואישתי חילונים גמורים.ועשינו לילד שלנו ברית שלא יהיה שונה ויגדל בשאלה למה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן חזק לברית מילה.
תופי27/01/2009שיהיה במזל הולדת הבן, ובוודאי שרצוי וכדאי לילד יהודי שגדל במדינת ישראל לעבור ברית מילה בלידתו, חבל ליצור חריגות בילד ולגרום לו לבחור בבגרותו כאשר תהליך זה קשה וכואב הרבה יותר. וכן, ילד שיגדל בחברה יהודית בה כל חבריו עברו ברית מילה שלא יעבור ברית מילה ייחשב חריג=שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מהצוות המקצועי
אמא לעתיד28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לוותר על הברית
רועי16/02/2009שלום לך, חבל שעדיין לא ענו לך מהצוות המקצועי. אבל אומר לך את דעתי, כי גם אנחנו היינו ועדיין בסיפור הזה. וגם אנחנו היינו חלוקים. אני המתנגדת העיקרית ובעלי חושש מהעניין החברתי-מיני-זוגי בעתיד. כדאי לך להכיר את עמותת קה"ל. יש להם אתר. הם נותנים תמיכה ומידע בנושא. ויש מפגשים בהם ניתן לשוחח עם מתלבטים נוספים וכאלו שבחרו שלא לעשות ברית. וזה מפגש שמכבד את כל הדעות. אני מאד נרגעתי לשמוע שהחשש החברתי כפי שהתגלה להורים בקה"ל הוא בעיקר מיתוס שנמצא בראש שלנו. גם עניין החריגות/שונות - זה בתפיסה שלנו. וזה לאו דווקא מה שהילדים ירגישו. יש בארץ ילדים שלמים בגילאים שונים וזה בכלל לא אישיו כזה גדול בחיים שלהם. חוץ מזה שילדים נטפלים לחלש ולא לשונה. כשיש ילד חלש - ילדים תמיד ימצאו על מה להציק לו, תיק לא אופנתי, משקפיים, אף, אוזניים וכו'. מציעה לכם להקשיב בעיקר ללב שלכם, כי יש המון טיעונים גם בעד וגם נגד. רק חשוב לזכור שלעשות ברית - זה בלתי הפיך. ואם לא עושים - תמיד אפשר לעשות וגם זה מאפשר לו להחליט בעצמו כשיהיה גדול. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברית מילה
נעמה סבג שמש17/02/2009היי,
באותו אופן שאתם חלוקים בדעתכם בנושא, כך גם חלוקים בדעותיהם אנשי המקצוע. אין נכון או לא נכון, יש מה שנכון ומתאים לכם.
תבחרו נכון,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)