הפעלת כוח בזמן החלפת טיטול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפעלת כוח בזמן החלפת טיטול
    אתי
    29/07/2007

בני בן 9 חודשים, תינוק פעיל מאוד, כבר עומד והולך בעזרת תמיכה. ובנסיונות ראשוניים לעזוב ידיים , לעמוד ולשמור על שיווי משקל. כאשר אני רוצה להחליף לו טיטול הוא מסרב, לא רוצה לשכב על הגב בשקט, אני צריכה ממש להפעיל עליו לחץ וכוח על מנת לסיים את משימה, בצורה נקייה.
    הבעייה היא שבעיקר יש לי הרגשה רעה עם הפעלת כוח על תינוק קטן כזה (הוא עקשן וחזק למדי)
    אני רוצה להוסיף שבמגביל לאחיזה שלי והמשך התהליך אני גם מדברת אליו מבקשת ומסבירה בטון סמכותי משהו. אני יודעת שהוא לא מבין אבל אולי הוא יקלוט את טון הדיבור הדורש.
    בקיצור, צריכה חיזוקים ממשהו מבין קצת או לחילופין דרך אחרת להתמודדות עם סיטואציה זו

תודה מראש אתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת טיטול

שרון באומל
    29/07/2007

שלום אתי.
    אני רוצה לחזק את ידייך ולומר שנשמע שאת עושה את הדברים בצורה נפלאה (מדברת ומסבירה). אולי כדאי לנסות להחליף לו טיטול בעמידה. זה דורש מעט מיומנות, אבל כמה פעמים וזה יהיה בסדר. זו גם שיטת החלפת טיטול המתאימה לילד המתחיל לגלות את עצמאותו בצורה אקטיבית.
    בהצלחה
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה...

אבישג
    02/08/2007

בימים שהוא קשה במיוחד נסי לשים לו חיתולי PULLUP שהם כמו תחתונים ואפשר להלביש בעמידה
    ולהוריד ע"י פתיחת הצדדים. בכל מקרה עכשיו קיץ, נסי לתת לו להסתובב ערום כמה שעות (אם לא אכפת לך לנקות)יש תינוקות שפשוט חם להם בחיתול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו