טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי תינוק בן 4 חודשים אשר יונק. עד החודש האחרון הוא היה יונק ונרדם מיד לאחר מכן, אני מדברת במהלך היום כשהוא עייף. בחודש האחרון במהלך היום כשהוא עייף מאוד היניקה לא מספקת אותו ומיד לאחר תום היניקה אני צריכה להרדים אותו, דבר שלפעמים לוקח המון זמן וכמובן שנינו הופכים להיות עצבניים. אין לי את הבעיה הזו בערב, מאחר והוא רגיל למקלחת, אוכל ושינה והוא בד"כ מאוד עייף כבר בשלב הזה. מה עושים? כיצד אני מרגילה אותו להירדם לבד בעריסה? מקווה שלא מאוחר מידיי. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חגית האמת היא שתינוקות עד גיל חצי שנה זקוקים פעמים רבות למתווך חיצוני על מנת להירדם בשלווה, ולכן אין כל כך מה לעשות עד אז. בכל זאת, (או לפחות רלוונטי לעוד חודשיים), הייתי מציעה לנסות את אחת מהשיטות הבאות: או שיטת "הרם הורד" של הלוחשת לתינוקות; או את שיטת החמש דק' של ד"ר פרבר או בתרגום עברי בספר של אבי שדה (לישון כמו תינוק) או את הספר של אליזבת פנטלי "לישון בלי לבכות". בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד