איך גורמים לתינוק להירדם לבד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך גורמים לתינוק להירדם לבד
    חגית
    29/07/2007

שלום, יש לי תינוק בן 4 חודשים אשר יונק.
    עד החודש האחרון הוא היה יונק ונרדם מיד לאחר מכן, אני מדברת במהלך היום כשהוא עייף.
    בחודש האחרון במהלך היום כשהוא עייף מאוד היניקה לא מספקת אותו ומיד לאחר תום היניקה אני צריכה להרדים אותו, דבר שלפעמים לוקח המון זמן וכמובן שנינו הופכים להיות עצבניים.
    אין לי את הבעיה הזו בערב, מאחר והוא רגיל למקלחת, אוכל ושינה והוא בד"כ מאוד עייף כבר בשלב הזה.
    מה עושים? כיצד אני מרגילה אותו להירדם לבד בעריסה?
    מקווה שלא מאוחר מידיי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירדמות עצמאית

שרון באומל
    29/07/2007

שלום חגית
    האמת היא שתינוקות עד גיל חצי שנה זקוקים פעמים רבות למתווך חיצוני על מנת להירדם בשלווה, ולכן אין כל כך מה לעשות עד אז. בכל זאת, (או לפחות רלוונטי לעוד חודשיים), הייתי מציעה לנסות את אחת מהשיטות הבאות: או שיטת "הרם הורד" של הלוחשת לתינוקות; או את שיטת החמש דק' של ד"ר פרבר או בתרגום עברי בספר של אבי שדה (לישון כמו תינוק) או את הספר של אליזבת פנטלי "לישון בלי לבכות".
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה על התשובה המהירה!

חגית
    29/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו