האם ללמד את הילדה להחזיר מכות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם ללמד את הילדה להחזיר מכות?
    אבי
    29/01/2009

הרבה פעמים בתי בת ה - 5.5 מתלוננת שבנים מציקים לה (דוחפים, מושכים בחולצה). כל הזמן היינו אומרים לה ללכת לגננת מיד שעושים לה את זה - זה לא עוזר, הם ממשיכים. עד שלי נמאס פעם אחת ואמרתי לה שרק אם הם לא מפסיקים אז שתיתן להם מכה באף. אישתי שמעה זאת ונחרדה. אני חושב אחרת ממנה - שהילדה מתלוננת הרבה פעמים, ועובדה הם ממשיכים להציק, אך אם יקלטו שהיא יודעת גם להחזיר - אז יעזבו אותה, ככה זה בחיים, רק אם קולטים שאתה לא מוותר אז לא יתעסקו איתך - במיוחד אצל ילדים. מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרכיחם להתמודדות עם הצקות בגן

זהורית אסולין שמחון
    31/01/2009

אני שומעת אותך אומר זאת מכיוון שברצונך ליצור סיטואציה שהיא תגן על עצמה ולא תהפוך לקורבן וזהו מסר חשוב מאד לביתך. אך האם אתה מרגיש שזה הכלי היחיד שיש לך לתת לה להגנה להחזיר במכה?. נסה לחשוב על כלים נוספים שירתיעו את הילדים (אולי לשוחח עם הוריהם) , אולי התרחקות מהם ומשחק עם אחרים ועוד כהנה וכהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו